TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ikke Juel, men Jensen

af | 4. feb 2019 | Nyheder

På papiret lignede mandagens lunchløb på Racing Arena Aalborg en løbsdag med Jeppe Juel i hovedrollen, men det kom ikke til at holde stik. Talentfulde Caviar måtte blive i stalden, og de tre øvrige stærkt betroede køreture endte alle i galop på den vanskelige bane.

I stedet var det Flemming Jensen, der satte trumf på, da han sejrede i de første to V4-afdelinger – og begge efter afventende kørsel.

Belis og Flemming Jensen (Hesselborg Foto)

Først kunne Belis (Great Challenger) endelig indfri forventningerne i sin start nr. fire i regi Flemming Jensen. Parret fandt gode rygpositioner nede i feltet i andet spor, og via en reel afslutning blev sejren slutteligt ganske sikker.

I det efterfølgende løb hed Flemming Jensens vinder Daytrader U M (Yankee Glide). Efter sejre i hestens to første starter i Jensens regi tilbage i det tidlige forår 2018 har der været lidt længere mellem snapsene, men nu kom tredje sejr altså i hus. Som ved første dagssejr fandt Flemming Jensen en position nede i feltet og med angreb ud af opløbssvinget, men det var først på de sidste meter, af førende Europa blev indfanget.

Bondes nye reklamehest

Aarhus-træner Thomas Bonde driver nu en langt mindre stald end tidligere og stabler ikke sejre på samlebånd, men stort set gennem hele karrieren har Bonde-manden haft en reklamehest i stalden. Hvem husker ikke Novlan King i de glade Firkløverdage eller senere eks. Tough Woman og årgangshesten Rolf Lynghøj.

Nu lader til det, at Bonde har en ny sejrshest blandt de kun fem heste på staldlisten. Det er fireårige D J O´Kay (The Liquidator), der fra fronten hentede sin tredje sejr på stribe. Måske var D J O´Kay lidt vel frisk på biddet og førte hele vejen med 15-20 meter, men der var alligevel kræfter til at afvise en velgående Checkpoint S H op mod mål. Mere må være i vente fra den kant.

Om det var banens beskaffenhed, der var årsagen til de lidt overraskende resultater, skal vi lade være usagt. Fakta er dog, at løbene var skæmmet af mange galopperende heste – og i det afsluttende løb kom kun tre af ti deltagere fejlfrit rundt. Men spillet fungerede via 2,4 mio. kr. i samlet omsætning og hvor halvdelen kom ind i V4-spillet, mens der var mere end en halv million i Lunch-dubblen. Og de dygtigste V4-spillere blev belønnet med godkendte 4.195 kr.