TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

“Ikke i absolut topform”

af | 25. apr 2019 | Nyheder

Sidste års Derbyvinder Chock Nock kommer på en svær opgave i søndagens sæsondebut i Lord Valentines Mindeløb.

Chock Nock, der senest startede i Grand Circle 4-års Championat den 21. oktober i Aalborg, har ikke vundet løb siden Derbyet i fjor, og mod heste som Jydsk 4-årings Grand Prix-vinderen Confidence og tyske Tsunami Diamant, der i fjor gav opvisning i både Frosty Hanovers Mindeløb og Sprintermesteren, får S J’s Photo-sønnen virkelig noget at se til i årets første start.

Foto: Martin Timm Holmstav

-Chock Nock er blevet kastreret i vinterpausen og har trænet hele vinteren, men er ikke i absolut topform endnu, men nu må vi se at komme i gang og få ham op i omdrejninger, siger Steen Juul.

-Det er svært at sige om kastrationen har påvirket hans kapacitet, men han får i hvert fald et roligere liv og har som sagt passets sin træning helt efter planen, så nu vi se hvordan det går.

-Der er ingen aktuelle planer efter Musketerdagen; vi tager ét løb ad gangen, men han er jo ingen desideret sprintertype, så det bliver fortrinsvis normaldistancen og de lidt længere løb vi vil satse på.

Maveonde udsatte sæsondebut
Steen Juul kører amatørtrænede Dream of Success i Frosty Hanovers Mindeløb, men har ingen egentrænede hest med i de to andre Musketerløb.

-Ecco C N (ENS Snapshot) var inde i billedet til Pay Dirts Mindeløb, men fik så et maveonde og vi måtte give ham noget smertestillende. Han røg derfor ind i noget karenstid, men er ellers klar til at starte, siger Steen Juul.