TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

“I prøveløbet løb han bare derudad”

af | 6. maj 2019 | Nyheder

3-årige Era Wan, der for nylig blev godkendt på en 16-tid, debuterer i Copenhagen Cup-weekenden.

Som lillebror til bl.a. trippelmillionæren og 1.09-traveren Obi-Wan er der naturligvis store forventninger til Era Wan (Up And Quick) ligner også en hest med evner udover det sædvanelige – i hvert fald at dømme ud fra prøveløbet den 19. april på Lunden, hvor den svenskregistrerede 3-åring blev godkendt på 1.16,4/2000 meter.

Han er lidt temperamentfuld og i prøveløbet løb han bare derudaf, men han skal da være en vinderchance hvis han holder sig ved jorden, siger Ken Ecce til Travservice.dk.

-Jeg vil ikke sige at han er 100% stabil, men hurtig er der ingen er i tvivl om at han er. Og han kommet langt i forløbet. I starten var han helt uden for pædagogisk rækkevidde, men nu er det da mig der bestemmer – det meste af tiden.

Era Wan starter lørdag på Lunden, hvor Ken Ecce bl.a. også er på plads med en anden talentfuld unghest, Dinard (Orlando Vici), der har indledt karrieren med to fine sejre i to starter. Senest i går, hvor den 4-årige vallak tog pynten af favoritten Elbow og sejrede i tiden 1.17,3/2020 meter.

Dinard. Arkivfoto: Martin Timm Holmstav

-Der har altid været store forventninger til Dinard, men den har desværre haft så mange skader; hver gang den er kommet i orden, er der kommet noget nyt og den kom også til skade efter den første start i november måned i fjor – derfor er der gået så lang tid mellem de to starter, siger Ken Ecce.

-Han kom til at sidde fast i en tremme i boksen. Det burde ikke kunne lade sig gøre, men det gjorde det altså. Han sad fast med et bagben, men heldigvis blev det opdaget i tiden og vi fik styr på det relativt hurtigt.

-Dinard er en talentfuld hest og han er stadig meldt i Derbyet, men for mig at se, ér det løb kørt, slutter Ken Ecce.