TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

I kapløb med tiden

af | 6. jul 2016 | Nyheder

USA’s største træner Ron Burke var ved at komme i tidsnød med den evnerige 3-åring Dayson, der galoperede i lørdagens Earl Beal Memorial – og derfor skulle i et prøveløb inden den kunne meldes til start igen.

Dayosn (Conway Hall) er en af Hambletonian-årgangens bedste heste.

Men det er også en vinde- eller forsvinde-hest.

Da der blev kørt indledende afdelinger til Earl Beal Memorial leverede Dayson med Jim Morrill Jr,en fantastisk afslutning, hvor den fangede længe førende Brooklyn Hill (Muscle Hill) akkurat på målstregen til sejr i 1.10.0.

Men i finalen i lørdags, galoperede den i opløbssvinget.

Ron Burke . fik travlt med at fp Dayson godkendt til løb igen

Ron Burke . fik travlt med at få Dayson godkendt til løb igen

Det var anden gang inden for tre starter, at Dayson galoperede,  og for at den skal kunne skrives til start igen, skal den derfor ud i en Qualifier.

Og det hastede med denne Qualifier for på fredag skal der skrives til start til finalen i  New York Sire Stakes om 143.875 dollars på Yonkers Raceway den 14. juli  – et løb som Dayson er forhåndsfavorit til.

Ron Burke sendte derfor Dayson til Chester Downs ved Philadelphia tirsdag eftermiddag for at opnå løbsgodkendelse, og det klarede den også let med Yannick Gingras i sulkyen.

Dayson noteredes for 1.12.2 – og er nu klar til start.

Dayson har i år startet syv gange –  og enten har den vundet – det har den i fire tilfælde – eller også har den galoperet.

Dens bedste notering er 1.09.8 sat på Tioga Downs (1000 meter bane).