TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hvor er Staro Harley?

af | 24. jun 2015 | Nyheder

Siden den 7. januar  i år har travhesten Staro Harley været som sunket i jorden og nu har Knud Erik Ravn, hvis selskab Rivers Helsingborg ejer hesten, efterlyst den i en annonce i det svenske travblad.

Staro Harley vinder her løb med Anders Pedersen, der havd ehesten i træning sidste år Foto Ole Hindby.

Staro Harley vinder her løb med Anders Pedersen, der havd ehesten i træning sidste år Foto Ole Hindby.

– Det har jeg gjort fordi jeg ikke vil vente til den 21. oktober på at en retssag mod Tomas Malmqvist bliver afgjort, siger Knud Erik Ravn til travservice.

Star Harley var i træning hos Tomas Malmqvist og har været opført på hans træningsliste frem til den 7. januar i år.

Siden da har hesten været forsvundet.

– Jeg meddelte Tomas Malmqvist i januar måned, at jeg havde solgt en halvpart i Staro Harley, og at den derfor skulle skifte træner, fortæller Knud Erik Ravn. – Vi sendte en transport til Jägersro for at hente Staro Harley, men den pågældende transportør kunne ikke få hesten udleveret trods gentagne forsøg.

– Siden da har jeg ikke vidst, hvad der er sket med Staro Harley  og for et stykke tid siden lagde jeg sag an mod Tomas Malmqvist om krav på en erstatning på 250.000 kroner for min hest er blevet væk, siger Knud Erik Ravn videre.

Sagen er blevet behandlet ved Ystad Tingsrätt den 15. juni, og skal igen behandles den 21. oktober.

Det er ikke lykkedes travservice at få kontakt til Tomas Malmqvist, men til den svenske avis, Expressen siger Malmqvist bl.a. at han mener, at hesten nu er fundet i Danmark. Og at det var en dansk transportør, der hentede den.

Desuden siger Tomas Malmqvist: Jeg tror det har med forsäkringspengar att göra.

– Og det har så overhovedet ikke, siger Knud Erik Ravn til travservice. – Staro Harley er nemlig ikke forsikret!

Man kan så undre sig over, at Knud Erik Ravn ikke er gået til svensk Politi med en anmeldelse om, at hans hest er forsvundet.

– Men det har jeg ikke gjort, for en sådan sag ville bare blive lagt hen i en skuffe – de har andet at tage sig til, og derfor valgte jeg at anlægge sag samt gå ud med denne efterlysning, siger Knud Erik Ravn

Staro Harley købte Knud Erik Ravn på Elitauktionen 2011 for 340.000 SEK og satte den i træning hos Toma Malmqvist.

Her har den haft det meste af sin løbs karriere – afbrudt af en periode et halvt år i 2014 hvor den var hos Anders Pedersen.

Staro Harley har vundet 6 sejre i 26 starter, sat rekord 1.13.2 og tjent 202.586 SEK