TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hvor er Galoppen?

af | 31. okt 2014 | Nyheder

I næste uge er der arrangeret demonstration på Christiansborgs Slotsplads i anledning af at Folketinget skal førstebehandle Kulturminister Marianne Jelveds lovforslag, der på dramatisk vis vil beskære Hestevæddeløbssportens økonomi og betyde banelukninger samt lukning af provinsgaloppen.

Trods den meget alvorlige situation, som trav- og galopsporten står i, så er der larmende tavshed fra galopinteresserede omkring Klampenborg Galopbane.

Her er man mere interesserede i om det til næste år ved være muligt at kunne tilmelde føl født uden for Skandinavien til Åringsauktionen på York, at få forbudt brugen af norsk hovedlag i løbene og problemerne omkring driften og ejerskabet på Klampenborg Galopbane.

Også i Aarhus lever man i sin egen verden, og Klampenborg Galopbane og Jydsk Væddeløbsbane er de to eneste baner, hvorfra der ikke er arrangeret fælles bustransport til Christiansborg til demonstrationen.

Man kunne selvfølgelig tro, at Klampenborg og Charlottenlund havde indledt et samarbejde omkring bustransport til demonstrationen, men på Lunden har man ikke fået nogen henvendelse fra nabobanen.

At galopsportens udøvere på Klampenborg hellere ser et tæt samarbejde med Sverige og Norge end at være en del af den samlede danske hestevæddeløbssport har man for længst tilkendegivet, men at man ikke bakker op omkring den demonstration, som græsrødder i travsportsmiljøet har taget initiativ til, og som bakkes op af såvel Dansk Travsports Centralforbund som Dansk Hestevæddeløb ApS er utroligt.

Galopsporten er endda til overtal repræsenteret i bestyrelsen i Dansk Hestevæddeløb.

Det er trav- og galopsportens fremtid i Danmark det gælder!

Kom nu ind i kampen, Galopvenner!