TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hvem var hesten i TV2?

af | 13. sep 2014 | Nyheder

Lørdag morgen fik dansk travsport opmærksomhed i Tv2-programmet Go Morgen Danmark, hvor Jeppe Juel blev interviewet om sin start i morgen i UET Masters Finalen på Charlottenlund Travbane.

Don Capitano viste sig at være den fødte TV-hest - stod stille og roligt både før og efter morgenens indslag. Foto Kenneth Nielsen.

Don Capitano viste sig at være den fødte TV-hest – stod stille og roligt både før og efter morgenens indslag. Foto Kenneth Nielsen.

5 minutter og 40 sekunder.

Så længe varede interviewet, der blev gennemført af en velforberedt vært, Karin Cruz Forsstrøm.

Og under hele interviewet stod travhesten Dom Capitano stille og roligt.

Så roligt, at der var dem, der på Facebook ytrede sig om, at hesten havde fået Plegicil!

– Men det var slet ikke tilfældet, Don Capitano er så rolig, og det var derfor vi tog ham med nu man behøvede en hest, fortæller Kenneth Nielsen, der altid er klar til at stille op, når sportens skal promoveres.

– Det var en værdig chance for os, at komme i Morgen TV, – det var et godt stykke fodarbejde Nicolai Kaas havde lavet, siger Kenneth Nielsen.

Jeppe Juel interviewes af Karin Cuz Forsstrøm. Foto Kenneth Nielsen

Jeppe Juel interviewes af Karin Cuz Forsstrøm. Foto Kenneth Nielsen

Don Capitano er en 10-årig svensk traver, der sidste lørdag blev nummer tre i Monteløb på Charlottenlund Travbane og som på tirsdag skal starte i monte igen på Jägersro.

Det er Ann Dorthe Jørgensen, der også stod ved hestens hoved her til morgen, der rider den i løb.

Endnu kendes seertallene ikke for lørdagens udsendelser, men sidste lørdag var der 65.000 seere på samme tid – det var 16% af de, der havde åbnet for TV på det tidspunkt.