TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hvad vælger Bondo?

af | 16. apr 2019 | Nyheder

Hovedløb eller hoppeløb?  Peter Wilhelmsens fine italienske hoppe, All Wise As, der er i træning hos Erik Bondo, er anmeldt i såvel millionløbet Gran Premio Nazionale som i hoppeafdelingen. Men hvor vælger træneren at starte?

Torsdag den 25. april afvikles sæsonens første store 3-årsløb i Italien, Gran Premio Nazionale på La Maura-banen i Milano.

Løbet, der køres over 2250 meter auto har en samlet præmiesum på 154.000 Euro – 1.15 mio. DKK, men der køres også en hoppeafdeling over 1650 meter auto med en samlet præmiesum på 88.000 Euro – 660.000 kroner.

All Wise As med Björn Goop vinder Hoppeafdelingen i det italienske Opdrætningsløb på Agnano-banen i Napoli. Foto Gerard Forni

Peter Wilhelmsens All Wise As har allerede vist, at hun hører til i toppen af årgangen, og understregede dette i sæsondebuten forleden, hvor hun besatte en andenplads i 1.13.1a/1660 m på 800 meter-banen i Bologna.

All Wise As er anmeldt i såvel Nazionale som i Nazionale Filly.

Nu er der foretaget lodtrækning om startpladserne – sådan noget sker i Italien inden startmelding, og Erik Bondo skal derfor nu træffe sit valg om, hvor All Wise As skal starte.

I Nazionale fik All Wise As spor 5 – i Nazionale Filly spor 7.

-Havde All Wise As fået spor i hovedløbet, så havde vi taget chancen mod hingstene og startet hende der, så det bliver hoppeløbet hun starter i, siger Erik Bondo til travservice.dk

Men hvem der skal køre All Wise As, har Bondo endnu ikke bestemt.

Onsdag skal man tilmelde til enten hoved- eller hoppeløb, og på fredag er der så endelig startmelding.

All Wise As (Varenne) har foreløbig startet i alt 6 gange, og har vundet 4 sejre og to andenpladser og tjent 49.715 Euro – hoppen vandt i fjor hoppeafdelingen i det italienske Opdrætningsløb.