TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hvad mon den havde fået?

af | 12. dec 2018 | Nyheder

Løbene på Pompano Park i Florida blev tirsdag aften forsinket i op til 10 minutter, da vinderen af 5. løb var umulig at få af banen!

I en tæt opløbskamp vandt en tilsyneladende træt Command the Fire (CR Commander) med Aaron Byron  5. løb på Pompano Park i 1.13.2a/1609 m  – ikke den store overraskelse til 4,90 i vinderodds.

Efter løbet kunne Byron ikke vende tilbage til vindercirklen for fotografering,  for hestene nægtede at vende,  og da hest og kusk nåede udkørslen til staldterrænet, nægtede Command the Fire også at forlade banen.

I arbejdet med at få den væk fra løbsbanen, blev Command theFire vendt mod løbsretningen og så drog den ellers afsted i skarpt trav.

Kuskens utallige forsøg på at få den stoppet var uden virkning og heller ikke ”outrideren” formåede at kunne få  greb i Command the Fire  og få væk fra banen.

Syv omgange i ret højt tempo på Pompano Parks 1000 meter-bane blev det til inden Command the Fire blev så styrbar, at man kunne få den væk fra banen og i stald.

Man kan så undre sig over, hvad den havde fået til morgenmad, siden den havde så meget energi, den skulle af med!

Pompano Parks løbsreferent, Gabe Prewitt lagde en video ud på Twitter, hvor man ser Command the Fire i skarpt trav og modsat løbsretningen– se den her