TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hvad med Montgomery?

af | 16. nov 2016 | Nyheder

De sidste to års vinder af N. J. Koster Memorial – Montgomery Hill (SJ’s Photo) er ikke med i løbet i år, men hvad laver den herlige 12-åring egentlig og hvad er planerne for ham den nærmeste tid.

Midt i banen er 9 Montgomery Hill med Jeppe Rask stærkest og vinder Koster Memorial 2015 - Foto Martin Timm Holmstav

Midt i banen er 9 Montgomery Hill med Jeppe Rask stærkest og vinder Koster Memorial 2015 – Foto Martin Timm Holmstav

– Det må være en andens tur til at vinde Koster. Han har vundet to gange allerede og derudover Mesterskab for Danmark to gange og ligeså mange gange Hallandsmästeren, smiler hestens faste oppasser Tina Raal Jensen hos Team Flemming Jensen.

– Han bestemmer lidt selv hvornår han skal starte og har ikke så mange starter tilbage.

– Han skal ikke ud og bevise noget for nogen – han har gjort dem glade han skal så vi må se hvad det bliver til.

– Jeg skal lige snakke med Flemming om hvad vi gør i nærmeste fremtid. Han kan ikke starte med forsko så det sætter en begrænsning i Sverige fra 1. december og efter årsskiftet er der jo slet ikke muligt at komme til start i Sverige for da er han 13 år.

– Skal jeg bestemme skal han bare have det godt efter 1. januar, men det er jo ikke op til mig. Jeg ville rigtig gerne se ham slutte på toppen.

– Han virker jo frisk, men det er nok mere i kraft af, at han bestemmer det meste selv. Han kan starte når alt passer, men han skal ikke ud på trælse baner, slutter Tina Raal Jensen.