Nyheder

Find travservice på facebook

Hurtige svenskere

af | Nyheder

Der blev løbet stærkt, da der i aftes blev kørt udtagelsesløb på Eskilstuna-banen til finalen E3 Kort, der køres den 22. august på Gävle med en førstepræmie på 900.000 SEK.

Poet Broline med Peter Untersteiner vandt sikkert i flotte 1.11.2a/1640 m. Kanal 75.

Efter vi i lørdags havde set de bedste amerikanske 3-åringer i aktion, så var turen i aftes kommet til de svenske.

Og der blev vist virkelig fin sport på Eskilstuna!

Aftenens hurtigste vinder var Poet Broline (Quite Easy) med Peter Untersteiner, der sejrede sikkert i 1.11.2a/1640 m – det er 3/10 sekund fra den svenske rekord, der indehaves af Standout med 1.10.9!

Poet Brolines vindertid var ny banerekord på Eskilstuna.

Hurtigste hoppe var Flyer Boshoeve (Look de Star) med Bjørn Goop, der vandt i 1.11.8a/1640 m – det er ogsÃ¥ 3/10 fra den svenske rekord, der indehaves af Mousse med 1.11.5.

Flyer Boshoedev, der trænes af Jerry Riordan, var hurtugste hoppe, da den vandt for Bjærn Goop i 1.11.8a/1640 m. Kanal 75