TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

“Hun gør ikke meget forkert”

af | 15. maj 2019 | Nyheder

Peter Rudbecks første 2-åring, Fox On The Run, er snart klar til prøveløb.

Peter Rudbecks 2-åringer er altid interessante at følge og topafstammede Fox On The Run (Explosive Matter), der er lillesøster til Dontpaytheferryman og Eastboundanddowns, skuffede heller ikke i mandagens rutineløb i Skive, hvor hun kom hjem på tiden 1.29,4/2000 meter med Birger Jørgensen i sulkyen.

På Hestesportens Galla i januar måned blev Eightdaysaweek kåret som Årets 2-åring 2018. Foto: Lasse Jespersen

-Ja, hun gør ikke meget forkert. Løber selvfølgelig stadig lidt uinspireret – men hellere det end det modsatte, siger Peter Rudbeck til Travservice.dk.

-Fox On The Run er i eksteriør meget ulig sin helbror Eastboundanddown og er faldet ud efter moderen, Nobodybeatsthebeat – utrolig nem og omgængelig i alle henseender.

-Vi øger træningen en smule nu og det er planen hun skal i prøveløb i juni måned i Århus. Hvis vi føler hun er klar, starter hun i Grand Prix-weekenden på JVB.

Peter Rudbeck har yderligere tre heste i F-årgangen, hvoraf Fourfiveseconds (hoppe e. Zola Boko) pt. er i træning hos Jan Dahlgaard, mens familien selv står for den daglige træning af Fox On The Run samt Fromajacktoaking (vallak e. Muscles Yankee) og Fortyoneshots (hoppe e. Stand And Deliver).

-Fromajacktoaking er blevet vallak og det har sat ham lidt i træningen. Vi træner kun meget let i øjeblikket; hestens grundform og kapacitet er dog ikke langt væk og umiddelbart virker Derbyweekenden som et realistisk debuttidspunkt, siger Peter Rudbeck.

-Fortyoneshots er lidt senere i væksten og træner også kun let. Hun går fremad, men mangler en del. Om hun bliver klar i år bliver det først sidst på året.

Færgemanden klar igen
Efter en skuffende 3-årssæson er Dontpaytheferryman (Cantab Hall) klar igen og gjorde et fint indtryk i et rutineløb forrige mandag i Aalborg, hvor Peter Rudbecks Derbykandidat var helt overlegen i tiden 1.18,8/2140 meter efter 16-tempo den sidste kilometer.

-Første start i år for Dontpaytheferrymans vedkommende bliver enten Sprintermesteren i Billund (30. maj) eller 4-årsprøverne i Århus (16. juni) – det tager vi stilling til først i næste uge, slutter Peter Rudbeck.