TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hotte Elitloppskandidater i qualifiers

af | 16. apr 2014 | Nyheder

meadowlands-udefra

Det meste i Sverige handler om i denne tid om Olympiatravet, men rent faktisk er der kun lige over fem uger til Elitloppet. Og der er da også flere, der allerede har vist flaget i det svenske med Panne de Moteur som den varmeste lige nu.

Også i år går snakken på, hvem der kommer fra USA, og den snak bliver nok ikke mindre, efter franskmændene har valgt Olympiatravet fra i år. Og meget kunne tyde på, at der reelt er flere amerikanske emner til Stockholm – emner, hvor kredsen endda har udvist interesse for Elitloppet.

I den forgange weekend var flere kandidater ude i de såkaldte qualifiers på Meadowlands.

Den femårige tophoppe – med det for os lidt kunstige navn – Maven præsterede den hurtigste tid, da den for Yannick Gingras ”vandt” sit løb på 1.10,4a/1609 m.

Efterfølgende var Jimmy Takter-trænede Uncle Peter ude for David Miller, og den var bedst i sit løb via fine 1.10,6a/1609 m.

Også en gammel kending var i qualifier i weekenden. Efterhånden ti-årige Arch Madness, der faktisk har været nr. to i Elitloppet i både 2012 og 2013, var ude for sin træner Trond Smedshammer og kom hjem i 1.11,2a/1609 m. Arch Madness er dog næppe nogen hed Elitlopps-kandidat i år, hvis man skal tro de svenske medier.

Det kan i stedet være den tidligere Hambletonian-vinder Market Share. I forbindelse med løbene på Meadowlands var den ude i et hurtigarbejde og blev noteret for en 1.12-tid over en mile, så Market Share skal heller ikke glemmes.

Samtidig nærmer sig den amerikanske debut for Svanstedts Sebastian K. Hesten meldes i bedste skik, men Svanen tager den næppe med til USA for umiddelbart efter at drage hjemover igen. Eller hvad….?