TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hoppe Derby: Det ligner Barolo

af | 26. aug 2017 | Nyheder

De fleste forbinder navnet Barolo med en fornem italiensk vin – ja, den kaldes ofte vinens konge og kongernes vin, men det er også navnet på en 4-årig hoppe, der i eftermiddag er storfavorit til at vinde DanToto Dansk Hoppe Derby på Charlottenlund Travbane med en førstepræmie på 320.000 kroner.

Barolo med Jeppe Juel

Ingen af eftermiddagens øvrige deltagere i DanToto Dansk Hoppe Derby har så fin en resultatrække som Barolo, der har vundet sine sidste seks starter og som da også går til start som storfavorit i eftermiddag.

Fra startspor 2 bag startvognen s vinger har Jeppe Juel alle muligheder for at sende Barolo (ENS Snapshot) frem til spids for siden at dirigere løbet til målstregen er passeret.

For Barolo, der trænes i Aalborg af Peter Jensen og ejes af svenske Kenth Eliasson, virkede denne taktik glimrende i Hoppe Prøven, hvor hun sejrede sikkert i fremragende 1.13.7a/2000 m – den klart hurtigste vindertid i de fire Hoppe Prøver.

De øvrige Prøve-vindere var Bikini (Great Challenger) med Jeppe Juel, der sejrede i 1.15.4, Barok (David Raymond) med Kasper K Andersen i 1.15.5 og Beatriz (Credit Winner) med Nicolaj Andersen i 1.14.2a.

Såvel Barok som Beatriz vandt efter at have ligget i dødens det meste af løbet, og på den baggrund skal deres præstationer selvfølgelig vurderes.

Bland de øvrige deltagere skal man ikke glemme Blue Velvet (Orlando Vici), der denne gang får Knud Mønster i sulkyen – hun fulgte Barolo til dørs efter et løb i ryg og fik noteret 1.13.8 samt Belle Reine (Quite Easy) med Kenneth Nielsen, der sluttede forrygende af ude i sporene til en andenplads bag Barok og Blowmywhistle (Turbo Sund) med Birger Jørgensen, der forsvarede sin føring over for Beatriz til kort før mål.

DanToto Dansk Hoppe Derby køres som 11. løb klokken 16.07