TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Holland dominerer tysk travsport

af | 5. aug 2018 | Nyheder

Selv om Holland internationalt set regnes for et lille travsportsland, så dominerer hollænderne alligevel i Tyskland. I eftermiddagens Deutsches Traber Derby er ikke færre end 9 af feltets 12 heste trænet af hollændere.

Paul Hagoort – har tre heste til start i det tyske Derby i år

Inden for de sidste 10 år er vinderhesten i Deutsches Traber Derby blevet trænet af en hollænder, og chancen for at det også bliver sådan i eftermiddag, må siges at være meget, meget stor, idet 9 af feltets 12 heste er trænet af hollændere!

Især har Paul Hagoort været god til at finde en Derbyvinder – siden 2009 har han trænet fem Derbyvindere – de fire af dem har Robin Bakker siddet bagved.

Robin Bakker og Paul Hagoort har muligheden for at vinde endnu en Derbysejr i eftermiddag med Mister F Daag (Conway Hall), der er løbets favorit.

Mister F Daag har været matchet i Frankrig, hvor den bl.a. har vundet i 1.13.5/2700 m på Vincennes. Den vandt sin Derbyprøve let i 1.12.8a/1900 m forrige lørdag, og er som nævnt favorit til sejren, der er 102.816 Euro værd.

Men Mister F Daag har en svaghed, og det er starten!

Skulle den svigte er en anden hollandskejet og -trænet hest, Very Impressive S (SJ’s Caviar) med Cees Kaminga klar til at slå til – den vandt sin Derbyprøve overlegent i 1.12.6a/1900 m

Den hurtigste af de fire Derbyprøver vandtes af Ids Boko (From Above) som Robin Bakker også kørte og som trænes af Paul Hagoort. Ids Boko vandt i 1.12.1a/1900 m, men Bakker har altså valgt at køre Mister F Daag.

Den fjerde Derbyprøve vandtes af Chapter One (Donato Hanover) med Michael Nimczyk i 1.13.6a/1900 m – Chapter One trænes af Wolfgang Nimczyk og er den største chance for en tysk trænet triumf i Derbyet.

Bakker og Hagoort har Derbyform.

Lørdag vandt parret Deutsches Stuten Derby med Avalon Mists (Pastor Stephen) i 1.13.4a/1900 m og det var faktisk første gang Paul Hagoort havde en vinder i dette klassiske opgør.

DanToto har spil til hele løbsdagen, der starter klokken 13.00.

I 2. løb har Christian Lindhardt en god vinderchance med 1 National Pride.

Derbyet køres som 12. løb med start klokken 18.00.

Programsider kan downloades på dette link – klik her

Tips m.m. på dette link – klik her