TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hesteejer giver fuld opbakning

af | 20. okt 2016 | Nyheder

Peter B. Wilhelmsen, Stald Chili ApS, der ejer Adriano BR, der er havnet i en tysk dopingsag, giver sin fulde opbakning til hestens træner Nicolaj Andersen.

I en pressemeddelelse, som vi har modtaget her på travservice skriver Peter B. Wilhelmsen bl.a.

Peter B. Wilhelmsen

Peter B. Wilhelmsen

-Jeg føler mig 100% overbevist om, at Nicolaj og hans team er uskyldige i denne sag, de har derfor stadigvæk min fulde opbakning.

Jeg ved, at Nicolaj aldrig har modtaget anmærkninger om håndtering af medicin, og han tolererer ikke i sin stald at den slags ikke håndteres korrekt.

Her følger hele pressemeddelelsen fra Peter B. Wilhelmsen efterfulgt af en orientering fra hestens dyrlæge om midlet Hydrochlorothiazid

Fra Peter B. Wilhelmsen, Stald Chili ApS

ADRIANO BR – Sejr i Breeders Crown, Berlin

Vi har i går modtaget en meget frustrerende nyhed om, at hesten er blevet testet positiv under en doping kontrol efter sejren i Breeders Crown af midlet “Hydrochlorothiazid” – se vedlagte skrivelse fra dyrlæge.

Det tyske forbund HVT har ikke reageret på vores henvendelse, og vi føler det er meget lidt information vi har modtaget på nuværende tidspunkt set i lyset af sagens alvorlighed.

Hesten’s dyrlæge Linus Camitz har gennemgået alle journaler for de seneste måneder, for, at se om der skulle være sket en fejl ved tidligere medicineringer/karenstider og dette er heldigvis ikke tilfældet.

Hesten ankom til Berlin lørdag d. 24 september.

Vi får anvist en boks på Berlin travbanen, som ikke var ren gjort (desværre kunne ingen engelsk så kommunikation var svær for Nicolaj og Pia til at forklare at de ønskede ny boks og ingen var særlig samarbejdsvillige). Dog en kæmpe fejl må vi nu konstatere, at vi accepterede, at stille hesten i denne boks.

Vi opfordrer alle aktive fremover til ikke at acceptere dette, så de undgår lignende situation.

Hesten blev opstaldet hos en træner, som pt har 3 doping sager kørende – (dette har vi netop modtaget af info).

Hesten var ikke under opsyn fra aften d. 24 september til tidlig morgen d. 25 september.

Alt i alt er der så mange indicier som peger på den har indtaget stoffet i en stald hos en træner, hvor boksen ikke er rengjort og som i forvejen er i søgelyset for doping i Tyskland.

Nu bliver vi nok ofre for andres handlinger – forrykt.

Det er naturligvis rigtig trist og det letteste i verden er at vende ryggen til træner Nicolaj Andersen og flytte alle mine heste.

Men jeg føler mig 100% overbevist om, at Nicolaj og hans team er uskyldige i denne sag, de har derfor stadigvæk min fulde opbakning.

Jeg ved at Nicolaj aldrig har modtaget anmærkninger om håndtering af medicin, og han tolererer ikke i sin stald at den slags ikke håndteres korrekt.

Vi kan give op og acceptere en mulig dom, det ligger dog ikke til min natur når vi bliver uretfærdigt behandlet og ofret for andres fejl.

Det her er det rene vanvid baseret på dyrlægens informationer og Nicolaj’s troværdighed.

Vi vil naturligvis drøfte sagen med en advokat med speciale indenfor dette felt for at vurdere det videre forløb, når vi har modtaget alt materiale fra Tyskland.

Hesten er heldigvis tidligere testet for doping under tidligere løb på Charlottenlund Travbane, som alle har været negative.

De løb ADRIANO BR har gået på Lunden kontra løbet i Berlin har ikke været anderledes i forhold til hårdhed, så man kan jo kun tænke sit om hvad der er sket i Berlin.

Vi afventer svar på B prøven.

Tak for jeres forståelse og vi skal nok sende yderligere information i sagen på et senere tidspunkt.
Med venlig hilsen

Stald Chili/Peter Wilhelmsen.

Og her er hvad Adriano BRs dyrlæge Linus Camitz skriver om midlet Hydrochlorothiazid – klik her