TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Henriette og Svend på Jägersro

af | 1. feb 2017 | Nyheder

To “exil-danske” Henriette Larsen (jockey hos Peter Untersteiner, Halmstad) og Svend Dyhrbergt (træner på Halmstad) forsvarede de danske farver onsdag aften i forbindelse med V86-løbene på Jägersro.

I et jockeyløb tog Henriette Larsen en rolig start med favoritten Tour Knight (Scarlet Knight) og det hele endte med dødens, mens Skytten Lisl førte an med 15,9/1000.

Gennem sidste sving gik Tour Knight helt op til konkurrenten og ned mod mål var der ingen tvivl om sejren, der blev taget på 14,9/2140 auto til 30.000 SEK.

Sidste gang vi så ham tog Valentin (Quevert) en overlegen sejr på Jägersro og på den baggrund var han spillet til 16:10-favorit denne gang.

Fra bagspor tabte han lidt og endte som sidst af de fejlfrie, men den position blev forbedret til 2. par udvendig midtvejs i ryg på Uccello Jet.

Selv om Dyhrberg fik lukket en konkurrent ud på sidste langside vendte han tilbage i sidte sving, hvor han angreb stærkt i 3. spor.

Uccello Jet overtog ind på opløbet, men Valentin byttede den let ned til slut og vandt på 15,2/2140 auto til 60.000 SEK.