TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Har nået hvad jeg skal

af | 17. aug 2016 | Nyheder

Billedskønne Amazing Dynamite vandt sin derbyprøve på sikker facon for Ken Ecce og kvalificerede sig til Derbyet.

Amazing Dynamite (indv.) vinder sin Derbyprøve - Foto Martin Timm Holmstav

Amazing Dynamite (indv.) vinder sin Derbyprøve – Foto Martin Timm Holmstav

– Ja, man kan jo være heldig en gang imellem, griner Ken Ecce, da vi får fat i ham på telefonen.

Men var du tilfreds med ham.

– Ja, det var jeg faktisk. Han blev alene og standede lidt til, men jeg følte ikke at han var tom. Han blev bare lidt for alene og havde trods alt heller ikke startet siden Århus, men jeg er helt sikker på, at han være langt bedre med dette løb i kroppen.

– Jeg kunne godt have ventet med at køre, men jeg tænkte, at han havde brug for en ordentlig udblæsning så derfor køre jeg relativt tidligt afsted.

Noget der skal justeres op til Derbyet?

– Nej, jeg føler jeg har nået hvad jeg skal med ham og det er bare at træne normalt op til derbyet. Som sagt føler jeg helt sikkert, at prøven har båret ham frem.

Han gik i amerikanervogn for første gang – havde det nogen virkning?

– Jeg ved det ikke. Nogen heste har nok fordel af det, men jeg kan ikke rigtig vurdere om det også gælder for min. Generelt er det vel, at skal de ikke bruge sidestænger – som min ikke skal – er det vel en fordel. Der er vel også en grund til, at de bruges i alle de store løb. I hvert fald kommer Amazing Dynamite også i den i Derbyet.

Ønskescenarie og ønskespor?

– Jeg vælger jo allerførst og tænker på nr. 2 eller 3, men i øjeblikket går jeg og vurderer noget på det.

– Jeg regner med at køre fremad fra start – det er den umiddelbare taktik. Spids er ikke aktuelt for mig, men i det hele taget har man jo mange ting man gerne vil og så bliver det helt anderledes når bilen slipper.

Hvordan er han i det daglige?

– Han er virkelig blevet en kejser i den forstand, at det er ham der “ejer” gården. Der er ikke så meget p.. – han har fortalt hvem der bestemmer og benytter gerne enhver lejlighed til at vise sig frem. Han er ikke sådan, at han gør os noget, men han har så meget fis for og får også lidt lov til det, slutter Ken Ecce.