TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Har du hørt om Fynbohesten?

af | 14. feb 2015 | Nyheder

I Odense vil man nu laver en andelsstald . Fynbohesten – og det an du læse mere om i nedenstående pressemeddelelse:

Travhest skal samle Fyn

Fynsk Travsport går nye veje for at værne om travsporten på Fyn. Det sker med indkøb af en travhest, der udbyder i 200 anparter med et engangsbeløb på 1.000 kroner. En hest, der skal trænes af den tredobbelte danske mester og fynske træner René Kjær.

Rene KJær skal træne Fynbohesten

Rene KJær skal træne Fynbohesten

Med den tidligere direktør for Fyens Væddeløbsbane, Christian V. Jensen, som tovholder har Fynbohesten set dagens lys i det fynske. Et anpartsprojekt, hvor 200 anparter snart bliver sat til salg. Hesten bliver dog ikke indkøbt i første omgang.

– Hesten bliver først købt, når der er solgt 150 anparter, forklarer hestens kommende træner René Kjær. Vi skal have nye folk ind i sporten og det er også vigtigt, at vi finder en god hest, påpeger René Kjær, der er træner på Fyens Væddeløbsbane.

Det er nemt at blive medejer af Fynbohesten. Det koster et engangsbeløb på 1.000 kroner og udover anparten bliver der også nogle fordele for de kommende hesteejere. Der vil blandt andet være gratis adgang på Fyens Væddeløbsbane, mens projektet kører.

På hjemmesiden www.fynbohesten.dk vil det være muligt, at indmelde sig i hesten, ligesom det kan ske telefonisk til Christian V. Jensen på tlf. 65 97 30 65. Engangsbeløbet skal indbetales på følgende konto i ”Bank”: Reg. 2005 – Kontonr. 0122866971.

Projektet er fastsat til et år og slutter den 31. marts 2016. Ved udløb af perioden sælges hesten på auktion, og salgsprisen indgår på lige fod med de indvundne præmier i det beløb, der skal udloddes til ejerne ved projektets afslutning.

Yderligere oplysninger om projektet fås hos tovholder Christian V. Jensen på tlf. 65 97 30 65 eller træner René Kjær på tlf. 20 14 40 06.