TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Hambletonian-tips

af | 2. aug 2014 | Nyheder

I aften kan du følge løbene på The Meadowlands på Racing Live og spille til dem i DanToto. Hovedløbet er The Hambletonian Stakes, der regnes for travsportens fineste løb.

Storfavoritten i Hambletonian, Father Patrick er opkaldt efter en lokal præstt i New Jersey. Og her mødes de to.

Storfavoritten i Hambletonian, Father Patrick er opkaldt efter en lokal præst i New Jersey – og her mødes de to.

Den samlede præmiesum er på 1.006.125 dollars. Jimmy Takter træner de tre favoritter, Father Patrick, der er den helt store favorit samt Nuncio og Trixton.

Hurtigklassen mødes Cashman Memorial og her skal Sebastian K og Åke Svanstedt atter forsøge at vise den amerikanske hurtigklasse sine baghove.

Svanstedt har også topchance i Peter Haughton Memorial, hvor han kører Centurion ATM.

Hopperne mødes i Hambletonian Oaks, hvor præmiesummen er på 500.000 dollars.

Copenhagen Cup-vinderen Wishing Stone har endnu ikke sejret i år, men har muligheden i 10. løb, og han kommer til at stå til et godt odds.

Alle løb afvikles over 1609 meter auto – 10 heste bag startvognen – alle tider oplyses som totalltider eller mellemtider for hver 400 meter. Bemærk også, at hvert programnummer har sin farve.

Se spilleregler hos Danske spil på dette link –  klik her

På dette link kan du downloade programmet til The Meadowlands – klik her

Her er tips fra Travservice.dk til aftenens løb på The Meadowlands.

 1. løb – pace

Som 2- og 3-åring var 7 Bee a Magician uovervindelig, men i år har hun været til at tale med, og fra udvendigt spor får hun det svært. Løbet ligger mellem 1 Handover Belle og 3 Classic Martine, der begge har vist fin form – Classic Martine er nok en streg bedre og får vindertippet. Hun har vundet 6 af sine otte seneste starter.

A: 3-1 B: 7-6 C: -5-2-4

Langt de fleste travheste kan føre deres afstamning tilbage til Hambletonian 10. Og derfor hædres denne avlshingst, der fik 1137 afkim med løbet The Hambletonian Stae

Langt de fleste travheste kan føre deres afstamning tilbage til Hambletonian 10. Derfor hædres denne avlshingst, der fik 1137 afkom, med løbet The Hambletonian Stake.

2. løb -pace

6 Wake Up Peter har været matchet mod de allerbedste pacere i Nord Amerika i sin seneste start uden at falde igennem. Nu er han ude i mere moderat selskab, og burde vinde. 9 Odds on Equuleus vandt senest, men gangen før var den tredje bag Wake up Peter. – Hårdeste konkurrent.  7 Heston Blue Chip vandt Breeders Crown som 3-åring, men er et stykke fra tidligere tiders storhed. Kan dog overraske i dette selskab.

A: 6 B: 9 C: 7-8 3-5-2-1-4

3. løb – pace

Her må 3 Gettingreadytoroll vinde – hun vandt senest i 1.08.1, og den tid kan kun 2 Act Now matche. Act Now er da også klart det bedste modbud til Gettingreadytoroll. Åke Svanstedt kører 7 Blixstra, som han nyligt vandt med i 1.09.5 på Pocono Downs, og senest var parret nummer to på The Meadowlands 1.09.3. Blixtra skal altså forbedre sig, for at kunne begå sig her.  Stabile 10 Kate Can’t Wait er en god pladschance.

A: 3-2 B: 7-10 C: 1-9- 5-8-2-6

 

4. løb – pace

Det her er klassen lige under de bedste 3-årige pacere. 1 Doo Wop Hanover har forsøgt at spise kirsebær med de store, men rakte ikke helt, men i dette selskab må han være svaret. En anden, der har prøvet det samme er 4 Bushwacker. Det ligger mellem disse to. 7 Rock Out har også fart til at blande sig i kampen om sejren.

A: 1-4 B: 7 C: 2-9 -6-8-3-5-10

5. løb – pace

Ifølge Ron Pierce, der kører 7 Sweet Lou, er det ikke spørgsmålet om, hvorvidt Sweet Lou vinder, men snarere om, hvorvidt den også sætter verdensrekord!! Sweet Lou har vundet sine syv seneste starter og tjent 662.000 dollars. 8 Captainthreacherous var en top-3åring i fjor, hvor den vandt 13 ud af 16 starter. Har haft svært ved at slå igennem i år, men var senest nummer to til Sweet Lou. Her var 3 Thinking Out Loud nummer tre. Det er dem, det drejer sig om igen.

A: 7 B: 3-8, C: 2-1-9-5-6-4

6.løb – trav

5 Mission Brief har været outstanding og hun er årets hidtil hurtigste 2-åring uanset køn og mest vindende 2-års hoppe. Der skal uheld til, at hun ikke vinder her. 3 Lock Down Lindy har forbedret sig kontinuerligt og er næste chance sammen med 6 Gatka Hanover, som løb ind i sit første nederlag i karrieren – slået af Lock Down Lindy. Jeg har lidt fidus til 9 Jolene Jolene, der kun har startet to gange, men var en god toer bag Mission Brief i forsøget.

A: 5 : B: 3-6-9, C: 7-2-4-8-10-1

7. løb – trav

Åke Svanstedt sidder bag 1 Centurion ATM, der senest vandt sikkert i 1.11.1, hvad der gør den til årets klart hurtigste 2-årige hingst. Jeg tror, at Svanstedt sidder på løbet fra start til mål. 7 Uncle Lasse var nummer to til Centurion ATM, men med afstand, men som lillebroder til tophestene Uncle Peer og Shake it Cerry så er der forventninger til ham. 5 Guess Whos Back har vundet to ud af tre starter og sluttede fornemt af senest. 3 Cruzado dela Noche har forbedret sig og var en god nummer tre i seneste start. Overraskelsen?

A: 1, B: 7-5-3, C: 8-2-9-4-6-10

8.løb- trav

Hambletonian Consolation – en åben affære.  Det ligger mellem 1 Amped Up Hanover og 6 Marathon Man – to heste, der normalt starter i Pennsylvania. Amped Up Hanover løber meget stabilt og kommer med fire andenpladser i træk –  den må kunne udnytte startpladsen til sejr. 2 Southwind Poseidon er bedst af resten

A: 1-6, B: 2, C: 4- 5-3-9-8-11-7-10

9. løb- trav:

Også et Consolation til Hambletonian. 4 Hillustrios er delvist danskejet. Efter tre sejre og en andenplads i fire starter har den været under isen i de to seneste starter. Favorit bliver 5 Outburst, der efter to sejre i træk var ude i hård konkurrence mod ældre heste, hvor den sluttede på en syvendeplads. Den kan vende tilbage på vinderpladsen her. 1 Sumatra har været ude mod Father Patrick og Co, og haft det svært. Lettere her og hårdeste konkurrent sammen med 3 Well Built til Outburst.

A: 5 B: 1-3, C: 4-10-2-11-12-8-6-8-7

1hambo14n10. løb – trav:

Selv om den gamle Copenhagen Cup-vinder 8 Wishing Stone er uden sejr i år, så tror jeg faktisk, han kan vise sig bedst her. Han har været ude mod Sebastian K og Co., og formen er slet ikke så dårlig. 2 Sweet Justice er modbuddet sammen med den kæmpestore 9 Master of Law, der nu er hos Takter, og vandt sin første start for denne meget sikkert.

A: 8-2-9, B: 11-3, C: 5-1-6-4-10-7

11. løb –trav

1 Sebastian K – hvem ellers! Ganske vist har Yannick Gingras bag 4 Archangel en tro på, at han kan slå Svanstedts stjerne, men lad det nu komme an på prøve. Da de to sidst mødtes galoperede Archangel udvendigt på Sebastian K på opløbshjørnet på Pocono. Men at det er de to heste, det handler er klart. 9 Market Share blev taget meget forsigtigt forleden, hvor Archangel vandt i verdensrekord, og kan løbe med frem. 8 Intimidate vandt i Canada, men var klart slået af Archangel senest.

A: 1, B: 4, C: 9-3-8-7-5-2-10-6

12. løb – trav

Oaks! Ligger mellem 1 Designed to Be og 11 Shake it Cerry. Ganske vist har Shake it Cerry vundet deres to seneste møder, men først var der Takter-episoden, hvor man holdt Designed to Be inde, og sidst , ja så vandt Shake it Cerry bare. Men med en bedre startplads denne gang er det Designed to Be, der bliver vindertippet. Derefter 4 Harley Momman, der sluttede godt af senest og 7 Lifetime Pursuit, der ikke har fået det store ud af det i år, men som var en tophest i fjor.

A: 1-11, B 4-7, C: 9-5-8-2-6-3-10

13. løb – trav:

Den vindende træner  The Hambletonian Stake for en graveret fingerring som minde.

Den vindende træner i The Hambletonian Stake får en graveret fingerring som minde.

Hambletonian Stakes – det er svært at se anden vinder end 10 Father Patrick, der har vundet 16 ud af 17 løb. Hans eneste nederlag er til 5 Nuncio som 2-års. Nuncio er sammen med Takter-staldens tredje repræsentant, 7 Trixton løbets forgrundsfigurer. Og hvis den ene ikke vinder, så vinder den anden – eller tredje.  Det virker oplagt.  Skal nogen blande sig ind i Takter-trioen kan det være 4 Datsyuk, der går gode løb hver eneste gang – og måske 1 Resolve, der trænes af Jimmy Takters datter Nancy, som oplyser at Resolve har trænet rigtig godt op til starten,

A: 10, B: 5-7, C:4-1 9-11-6-8-3-2

Hambletonian.se  finder du masser af information til løbene på The Meadowlands – men bemærk, at modsat Sverige, så spiller vi i Danmark direkte ind i de amerikanske puljer.