TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Halsproblemer stoppede Chief One

af | 28. aug 2018 | Nyheder

Morten Juul-trænede Chief One skuffede i Derbyet, men det var der “heldigvis” en forklaring på.

-Vi havde dyrlæge til ham i går og det sig desværre, at han stod med en bronkitis og halsbetændelse, så det er han nu under behandling for, siger Morten Juul til Travservice.dk.

Chief One. Arkivfoto: Martin Timm Holmstav

-Chief One gik sit sidste arbejde onsdag inden Derbyet og virkede super fin, og der har ikke været nogen indikationer på, at han havde problemer med halsen, så det er et lidt træls tidspunkt det kommer på. Hvis han bliver frisk håber vi at kunne starte i Aalborg Store Pris.

Generelt havde Morten Juul ikke den store succes i Derbyweekenden med en andenplads til Abild Grand i lørdagens montéløb som bedste resultat.

-Jeg havde da håbet på et par sejre eller tre, men jeg synes faktisk, at Chief One var den eneste, der reelt underpræsterede, siger Morten Juul.

-Abild Grand blev slået af en hest, der sad i ryg hele vejen, men derudover var der et par stykker, som fik et dårlgt løb, bl.a. Knight Rider, som havnede i dødens. Han slog den der sad i spids, men måtte se sig slået til fjerdepladsen og gik vel egentlig OK. Forrige gang, hvor han galoperede, havde han en halsinfektion, men jeg synes faktisk, han gik et godt løb på Lunden.

Morten Juul har blot to startende heste i denne uge – fredag starter Brixton på Jydsk Væddeløbsbane og søndag skal Somethings Fishy ud i finalen i KG Bertmarks Minne på Jägersro; begge heste køres af Dennis Kristiansen.