TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Gulddivisionsdouble til Juul?

af | 9. jan 2019 | Nyheder

Steen Juuls duo i lørdagens Gulddivisionsløb på Jägersro er tippet som et og to i baneprogrammet.

Efter sit comeback forrige søndag på Lunden, starter Takethem (From Above) i Arvid Stjernswärds Minne på Jägersro, hvor den tidligere Kriterievinder bl.a. møder staldkammeraten Turno di Azzurra (Love You), og chancen for en dobbeltsejr til Team Juul er bestemt til stede.

Takethem. Foto: Åbytravet

-Ud fra de sidste præstationer, hvor Turno di Azzurra har gået nogle rigtig topløb, er det ikke forkert at tippe dén som vinder, men trænings- og konditionsmæssigt er de to heste meget ens, siger Steen Juul, som selv sidder op bag Takethem, mens Jorma Kontio får chancen bag Turno di Azzurra.

Takethem blev nummer tre og var reelt chanceløs mod Apapmand i sit comeback på Lunden den 30. december, men med dét løb i kroppen, kan man vel forvente en bedre indsats?

-Jeg tror ikke det har den store betydning at han nu har løb i kroppen. Jeg har altid troet på den her hest og gjorde det også op til sidste start, hvor han var velforberedt, ligesom han er til denne her start, men han var bare lidt tung i det og kom aldrig rigtig ind i løbet. Hesten fungerede fint og var overhovedet ikke træt, så det er bare at håbe, at det går bedre denne gang, siger Steen Juul.

Distancen i Arvid Stjernswärds Minne er 1640 meter autostart med 200.000 SEK til vinderen.

Mens Steen Juul ikke har nogle aktuelle planer med Takethem efter lørdagens start, er Turno di Azzurra et emne til Prix Jean René Gourgeon på Prix d’Amerique-dagen på Vincennes.

-Nu må vi se hvordan det går på lørdag, og det er jo heller ikke sikkert at han kan komme med, siger Steen Juul, som foruden Turno di Azzurra og Takethem også har Wonderboy, Amadillo C N, Amazing Dynamite, Aqua de Vie og Thunder Peak til start på Jägersro.