TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Guld-Mads

af | 21. dec 2017 | Nyheder

25-årige Mads Hvid Nielsen har haft en næsten eventyrlig sæson og i aftes blev den kronet med sejr i det største svenske jockey-løb, Travrondens Guldklocka 2017.

Mads Hvid Nielsen med Travrondens Guldur. Foto Kanal 75

Skibonitten Mads Hvid Nielsen har om nogen sat sit præg på løbsserien, Travrondens Guldklocka, idet han var førende på points inden de to finale-løb på Solvalla onsdag aften.

Han vandt den første del-finale sikkert med Toreador (Zolo Boko), og kunne herefter vælge hest som den første til finale-løbet.

Valget var ikke svært. Mads Hvid Nielsen tog forhåndsfavoritten Louie Brodde (Muscles Massive), som han derefter kørte ind til en sikker sejr – en sejr, der var 100.000 SEK værd for hesteejeren og en sejr, der sikrede Mads Hvid Nielsen Travrondens guldur!

-Der går mange følelser igennem én, når dette sker. Det er fantastisk stort at vinde dette løb. Det er absolt det største, jeg hidtil har vundet, sagde Mads Hvid Nielsen efter sejren.

-Jeg syntes, at Louie Brodde var den bedste hest i finale-løbet, og det viste han også.

Mads Hvid Nielsen kan jublende køre først over stregen med Louie Brodde i finalen i Travrondens Guldklocka. Foto Kanal 75

Sejren kronede en flot sæson for Mads Hvid Nielsen, der i 218 starter har vundet 30 sejre, 25 anden- og 16 tredjepladser og indkørt 1.576.200 SEK.

Desuden bragte finale-sejren i Travrondens Guldklocka Mads Hvid Nielsen ind i et fornemt selskab af vindere af denne løbsserie såsom Ôrjan Kihlström, Torbjørn Jansson, Stefan Melander, Stefan Hultman og Daniel Redén, der alle er blandt de tidligere vindere.

Mads Hvid Nielsen, der er ansat hos Solvalla-træneren Peter G. Norman har en enkelt start i løbet tilbage i 2017 i Sverige. Det er 2. Juledag, hvor han skal køre Prediction på Solvalla – en hest han har vundet tre sejre med i fire starter, men Juleaftensdag køter han to gange i Skive som gæstekusk bag hhv. Speed a Bærs og Brixton.