TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Guarato og Nivard sluttede på top

af | 6. mar 2016 | Nyheder

Vintermeetinget i Paris er slut. Lørdag eftermiddag blev der sat punktum, og meget passende vandtes det sidste storløb, Prix de Selection af de to personer, der har været dominerende under meetinget, nemlig Franck Nivard og Sebastian Guarato.

Aldrig før har en kusk været så dominerende i Vintermeetingets Gruppe-løb som Franck Nivard, og da han lørdag eftermiddag vandt med Sebastian Guarato-trænede Bolero Love i Prix de Selection, var det hans Gruppe-løbssejr nummer 24 i Vintermeetinget. Den tidligere rekord på 17 blev således eftertrykkeligt slået.

Udvendige Bolero Love med Franck Nivard nedkæmper Amiral Sacha med Gabriele Gelormini i Prix de Selection. Foto Gerard Forni

Udvendige Bolero Love med Franck Nivard nedkæmper Amiral Sacha med Gabriele Gelormini i Prix de Selection. Foto Gerard Forni

Bolero Love (Love You) hjemførte førstepræmien på 108.000 Euro i Prix de Selection i en spændende opløbskamp med Amiral Sacha (Ganymede) med Gabrielle Gelormini, som den først fangede ganske kort før mål. Begge heste fik noteret 1.10.8/2200 m volte!

Det var ny rekord for løbet – den gamle havde Rolling d’Heripre med 1.11.2 sat i 2009.

Mens Nivard holdt sig ved denne enlige sejr hjemførte Guarato også dagens andet storløb, Prix De L’union Europeenne med Ustinof du Vivier (look de Star) med Mathie Abrivard.

Parret var tidligt i spids, og selv om den brød et par spor ud i opløbet, hvad der gav angrebsplads til Scarlet Turgot, så vandt Ustinof du Vivier løbet sikkert i 1.14.4/3000 m volte. Her var der 72.000 Euro i førstepræmie.

Med dagens to Gruppe-sejre blev Sebastian Guarato den træner der vandt flest Gruppe-løb i Vintermeetinget med 13 sejre foran Phillipe Allaire med 12 og Fabrice Souloy med 11 sejre.