TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Guarato dominerer i Frankrig

af | 17. dec 2014 | Nyheder

Sebastian Guarato har haft et fantastisk år i Frankrig og sætter ny indtjeningsrekord for trænere.

Roxane--Guarato-raffin

Sebastian Guarato modtager Eric Raffin og Roxane Grif efter en sejr. Foto Gerard Forni

Med små 14 dage tilbage af året har Guaratos stald allerede sat ny indtjeningsrekord med 5.401.450 Euro – en forbedring af Franck LeBlancs rekord fra 2012, der var på 5.244.340 Euro.

Det er da også en stjernestald som Sebastian Guarato har.

Se bare her:

I stalden har han den i år ubesejrede 3-åring Bold Eagle (Ready Cash), der senest vandt Criterium des 3 Ans, der er det største 3-rs løb.

Han har årgangens mest vindende hest i år, hoppen Billie de Montfort (Jasmin de Flore), der var nummer tre i Criterium, og han har den bedste 3-årige montehest, Booster Winner (Love You), der har vundet Prix de Elites og på søndag er favorit i Prix de Vincennes.

Hos 4-åringerne har Guarato bl.a. Aladin d’Ejaceul (Quaker Jet) der var nummer to Criterium des 4 Ans, og forinden havde vundet Prix des Selection  – den er årets mest vindende 4-åring og starter på søndag som en af favoritterne i Criterium Continental.

I Guarato-stalden findes også vinderen af Criterium des 5 Ans, Vabellino (Ouragan de Celland). Den går nu efter Prix Tenor de Baune i januar – et løb, der giver vinderen startret i Prix d’Amerique.

Bladt de ældre heste har Sebastian Guarato jern-ladyen, Roxane Grif (Tenor de Baune). Dre klarre sig lige god i monte som for sulky.

I januar vandt Roxane Grif verdens største monteløb, Prix de Cornulier og ugen efter var hun nummer fire i Prix d’Amerique!

Vabelinno md Eric Raffin vandt Criterium des 5 Ans. Foto Gerard Forni

Vabelinno md Eric Raffin vandt Criterium des 5 Ans. Foto Gerard Forni

Senest var Roxane Grif nummer tre i Prix de Bretagne, der er det første testløb til Prix d’Amerique.

På lørdag starter hun i monteløbet, Prix Jules Lemonnier på Vincennes, hvor hun er blandt favoritterne.

Med en samlet præmiesum på 2.5 millioner Euro er Roxane Grif en af fransk travsports mest vindende heste gennem tiderne.

Sebastian Guarato har en glimrende samarbejde med Eric Raffin, der både kører og rider.

For nogle år siden havde parret stor succes med Rapide Lebel, som vi også så til start i Copenhagen Cup – dog uden den store succes.