TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Grand Prix-vinder må vente lidt

af | 25. apr 2019 | Nyheder

Jydsk 3-årings Grand Prix-vinderen Da Vinci Peak er blandt de 4-åringer man savner på Musketerdagen.

For engangs skyld er Steen Juul-stalden ikke repræsenteret i Frosty Hanovers Mindeløb, men det er nu ikke fordi, at Team Juul mangler talentfulde 4-åringer i stalden.

Heste som Da Vinci Peak og Don Rossini viste således allerede i fjor evner udover det sædvanelige, og i år har Daytona også “rullet sig ud” med foreløbig to sejre i to starter, men ingen af disse kommer altså til start i Derbyårgangens første storløb.

Da Vinci Peak. Foto: Ole Hindby.

-Da Vinci Peak (Gift Kronos) var ikke helt klar, så han må vente lidt, siger Steen Juul.

-Han har passet sin konditionstræning og har gået både ride- og almindelig styrketræning, som vi er begyndt at tage ham ud af, men selvom han faktisk var OK i det seneste arbejde for to dage siden, mangler han lige det sidste. Jeg tror dog ikke der går så lang tid inden Da Vinci Peak er klar og han kommer når der er en passende opgave.

-Don Rossini (Muscle Massive) gik OK i sin første start i år og starter på tirsdag på Jägersro. Han er også ved at være der.

-Daytona (Ganyméde) viste tidligt som 2-års at indeholde lidt ekstra, men fik så problemer og fik ingen god 3-årssæsonen. Det virker imidlertid til at ha’ sat sig og han har været vældig positivt i de starter han har gjort i år. Hvis han kan holde sig i orden, er det en hest med en del udvikling i sig. Startsporet på søndag er ikke optimalt, men Daytona skal alligevel ses med en chance.