TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Grand Prix-vinder ikke på toppen

af | 25. sep 2018 | Nyheder

Vinderen af Jydsk 3-årings Grand Prix, Da Vinci Peak, var ikke på toppen i søndagens Kriterieprøve, men Steen Juul er usikker på årsagen. 

-Han fungerede dårligt på dagen og kan væsentlig bedre, siger Steen Juul om Gift Kronos-sønnen, der trods føring undervejs måtte se sig klart slået af Donatello Garbo.

Da Vinci Peak med Steen Juul. Foto Ole Hindby.

-Vi har tjekket ham igennem og umiddelbart er der ikke noget at se på benene. Måske har han stået og slået sig i boksen; der er formentlig en eller anden ømhed, der irriterede ham.

-Nu må vi se om vi kan få ham til at lade være med at stå og sparke i væggen i boksen, hvis det er det, der er årsagen, men det er rent gætteri – jeg kan ikke finde andre årsager.

Steen Juul havde også Dempsey Cloc (Ogham) med i samme løb, men hesten skuffede og sluttede uplaceret ca. 40 meter efter vinderen. Dempsey Cloc får dog chancen for at komme med i Kriteriet, takket være sin placering i pointberegningen, da Donato Hyrdehøj matches mod en start i Kriterium Consolation.

-Hvis du spørger mig i dag, tror jeg ikke han kommer med. Det var en svag præstation i søndags og han var klart under standard, siger Steen Juul.

-Jeg synes ellers, at Dempsey Cloc gik virkelig godt første gang for mig, og jeg tænkte, at nu er han på vej frem, men så kommer dén her præstation i næste start.