TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Gordon Dahl træner i Aalborg

af | 27. okt 2014 | Nyheder

Skive-træneren Gordon Dahl bliver fra den 1. januar tilknyttet NKI Racing Arena i Aalborg . det oplser banen i en pressemeddelelse

Gordon Dahl har indgået en samarbejde med Kjeld Gregersen, stutteri Enghavegaard, men vil også tage heste i træning for andre.

Her følger pressemeddelelsen fra Aalborg,

Gordon Dahl flytter til Aalborg

Gordon Dahl  - fra 1. januar 2015 træmer i Aalborg

Gordon Dahl – fra 1. januar 2015 træmer i Aalborg

Det er os en glæde at kunne meddele, at endnu en ny travtræner vælger at få stald her på NKI Racing Arena Aalborg, hvilket for øvrigt er den tredje ny træner i 2014 efter Peter Jensen startede op 1. januar og Casper Jensen 15. april.

Officielt starter Gordon Dahl op 1. januar 2015 i Aalborg, og det specielle ved hans fremtidige træningsstald er, at det bliver en kombination af at være privattræner for hesteejer Keld Gregersen, og derudover vil han også træne heste for alle andre hesteejere. Han vil få stald 1 inde på banen, og derudover vil han have træningscenter ude på Enghavegård.

Hele familien flytter til Aalborg, men det sker først 1. juli 2015, så den første periode vil Gordon køre frem og tilbage mellem Skive og Aalborg.

Gordon Dahl vil være træner nr. 15 her i Aalborg, og det er et scoop for banen og landsdelen, siger direktør Michael Korfitsen. Vi har i forvejen en meget bred skare af trænere her i det nordjyske, som vi er meget glade og stolte over. Vores trænere klarer sig helt forrygende i både ind- og udland, og derudover har vi en god sammensætning af alder, hvor man groft sagt kan inddele trænerne i 3 grupper: De unge, middelgruppen, og de erfarne, så vi står godt rustet til fremtiden.

Ud over alderssammensætningen har vores trænere også vidt forskellige fokusområder, og spidskompetencer, og i forhold til sidstnævnte kan vi kun løfte på hatten i forhold til Gordons specifikke evner mht. at føre ungheste frem. År efter år formår Gordon at få heste med i årgangsløbene, og det er rigtig flot, set i lyset af det antal heste han har i sin stald.

Hvis man tager de overordnede briller på, kan jeg også godt forstå, at flere trænere søger mod Aalborg og Nordjylland, da kundepotentialet er stort, siger Michael Korfitsen. For det første bor en stor andel af opdrættere, hesteejere og aktive i Nordjylland, for det andet har vi en god bane og dermed fornuftige træningsforhold, og for det tredje ligger vi også godt til rent geografisk, hvis man tænker på starter i Sverige og Norge, og det gør de fleste trænere og hesteejere, når de har nogle ekstraordinære gode heste.

Vi glæder os meget til at byde Gordon Dahl velkommen d. 1. januar 2015, og vi vil senere lave et portræt af den 50 årige træner, som bliver synliggjort på NKI Racing Arena`s hjemmeside.