TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Gode chancer på Axevalla- igen!

af | 24. jul 2016 | Nyheder

Slår Flemming Jensen til igen i eftermiddag på Axevalla, hvor der er V75-spil i forbindelse med storløbet Stochampionatet?

Lørdag eftermiddag rensede Flemming Jensen godt ud i V75-kuponerne, da han lidt overraskende vandt 1. afdeling med Nancy America, hvor det ellers var Some Summit, der var den store favorit.

KOmmer Flemming Jensen igen på æresrunde på Axevalla.

KOmmer Flemming Jensen igen på æresrunde på Axevalla.

I eftermiddag er Flemming Jensen til start i det ekstra V75-spil der er arrangeret i forbindelse med Stochampionats-dagen på Axevalla, men en sejr til ”Ismanden” vil ikke være den store overrækkelse.

Vi skal helt hen til sidste afdeling i V75-spillet, hvor Flemming Jensen sidder bag 7 Slide so Easy (Quite Easy).

Distancen er 3140 m, og parret har 20 meter tillæg til løbets favorit, Sevilla (Ready Cash) med Per Bordström, der gik forrygende seneste på Jägersro efter startgalop.

Sevilla er favorit på 32% af kuponerne, mens Slide so Easy er afkrydset på 28%.

Der er mere dansk i løbet ved Troels Andersen, der kører 15 Picasso (Viking Kronos), der er afkrydset på 3%.

Inden for V75-rammen starter Peter Jensen Consolation-vinderen 9 Achilleus (From Above) med Erik Adielsson i 2. afdeling og fra Norge kommer de danskfødte Rafolo (1. afd.) og Patricia Hastrup (3. afd.) ned – især sidstnævnte må have en topchance. Vandt senest på 1.11.2 meget sikkert.

I det indledende V4—spil er Flemming Jensen til start i de to første afdelinger:

I 1. løb kører han debutanten 8 Micro Pearl (Micro Mesh) og i 2. afd. 8 Trevil Dilli (Andover Hall). I 4 afd. er danske Blue Line (Pearsall Hanover) med Peter Untersteiner favorit.

Hovedløbet, Stochampionatet som er 10. løb har Pasathea Face (Muscle Hill) med Adrian Kolgjini som favorit i førstepræmien på 1 million kroner.

Baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her

Indskud til V75 slutter klokken 14.30