TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Gitti – hvilken sejrsvilje

af | 18. sep 2014 | Nyheder

Det var en imponerende præstation den 5-årige hoppe, Gitti med Jeppe Juel leverede i aftes på Åby Travet, das den vandt i en målfotodyst med Bennet med Conrad Lugauer.

Indvendige Gitti med Jeppe Juel vinder efter en imponerende indsats

Indvendige Gitti med Jeppe Juel vinder efter en imponerende indsats

Gitti, der trænes af Peter Jensen, blev sendt af sted efter spidsen fra spor, men fik svar ned mod første sving og var ude i tredje spor rundt i svingets begyndelse. Da hesten i andet spor, Maja BB galoperede, blev det midt i svinget andet spor, og Jeppe Juel fortsatte angrebet på inderbanens Victor Points og ved indgangen til den lige strækning fik Gitte og Juel føringen,

For klassen under 105.000 SEK er et udlæg efter 1.08.9 ikke så ringe, og når man tænker på måden som Gitti kom frem til 500 m mærket på, så var det imponerende!!

Juel havde nu held til at dæmpe tempoet lidt og kilometeren blev afviklet efter 1.13.2.

Ind i opløbssvinget var Gitti fortsat førende, men fik nu Bennet med Conrad Lugauer over sig, og det så ud som om, at denne ville få et overtag inden opløbets begyndelse.

Men Gitti nægtede at slippe konkurrenten op.

Selvom hun havde set klart slået ud, kom hun tilbage og side om side gik det fremad mod mål.

Det lignede til det sidste Bennet, men den gik nok lidt i stå til slut, mens Gitti holdt farten bedre og målfotoet viste da også, at Gitti havde vundet i 1.13.0a/1640 m – 30.000 SEK.

Gitti vinder på målfoto!!

Gitti vinder på målfoto!!

Hvis prædikatet – en rigtig væddeløber – skal bruges om nogen, så kan det med fuld ret bruges om Gitti!

Som Kolgjinis nyeste tophest, Mosaique Face har Gitti Classic Photo som fader, og han giver tilsyneladende sine afkom gode fighteregenskaber.