TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Gensyn med Takethem

af | 30. dec 2018 | Nyheder

Danmarks bedste traver, Takethem med Steen Juul er tilbage i løbene i aften på hjemmebanen i Charlottenlund efter et halvt års løbspause.

Takethem startede senest i Oslo Grand Prix den 11. juni, hvor den besatte en sjetteplads i 1.11.9a/2100 m.

Nu melder Steen Juul den 8-årige hingst klar til løb igen, og i aften starter Takethem i Rudolf le Anns Mindeløb på Charlottenlund Travbane, der er 6. løb.

Takethem har sammen med Nok’en Frækkert og Apapmand 20 meter tillæg på normaldistancen 2000 meter, og selv om det aldrig er nemt at give 40 meter forud så bør en Takethem i bare nogenlunde form have mulighed for at løse denne opgave.

Takethem med Steen Juul klar til start, Foto Åbytravet

Det er blot årets 9. start for Takethem, der indledte sæsonen i Paris, hvor den bl.a. var en heroisk nummer to på Vincennes – slået af svenske Day or Night In.

Siden har Takethem bl.a. været nummer to i Copenhagen Cup, hvor han kom flyvende udvendigt og ikke nåede Cyber Lane med Johan Untersteiner.

Den fine indsats gav Takethem en invitation til Elitloppet – i øvrigt for andet år i træk – og her kvalificerede han sig til finalen.

Derefter blev det til start i Oslo Grand Prix.

Ingen anden dansk traver har leveret så store præstationer i 2018 som Takethem!

Det er fjerde søndag i december måned, at Charlottenlund Travbane har løb, og i lighed med de tre foregående søndage er tidspunktet for løbenes afholdelse forskelligt.

Det er nemlig aftenløb med start af 1. løb kl. 18.15, hvor et nordisk V65-spil begynder.

Eftermiddagens løb foregår på Bjerke i Norge, hvor der køres endnu en V75-omgang i serien Winterburst med start klokken 16.20.

På Fast Track Racing er der kuskekommentarer og eksperttips til Lunden – følg dette link – klik her

Og baneprogrammet til Bjerke kan downloades på dette link – klik her

DanToto har spil til begge baner.