TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Generalforsamling i DTC

af | 6. jun 2015 | Nyheder

I eftermiddag afholdes den årlige generalforsamling i Dansk Travsports Centralforbund og for en gang skyld kan et par af punkterne på dagsordenen måske skabe debat.

ponytravsolvalla

På eftermiddagens generalforsamling foreslår DTC’s bestyrelæe,  at ponysporten skal fratages deres stemme på generalforsamlinger. Foto Kanal 75

Der er tre forslag, der skal behandles på mødet – de to er indsendt af Fyens Væddeløbsbane, mens DTCs bestyrelse har udarbejdet det tredje.

Fyens Væddeløbsbane foreslår, at bestemmelsen om at personer, der er fyldt 70 år ikke kan vælges til DTCs bestyrelse ophæves – bl.a. med den begrundelse, at det er tilladt for personer over 70 år at køre i løbene.

Desuden foreslår Fyens Væddeløbsbane at sammensætningen af DTCs bestyrelses ændres markant.

I stedet for de nuværende fem medlemmer, der vælges på generalforsamlingen, skal hver bane have en repræsentant i bestyrelsen –  det er otte medlemmer, mens et niende bestyrelsesmedlem udpeges af de øvrige medlemsorganisationer i DTC.

Det forslag kunne du læse mere om her på travservice.dk forleden – fik du det ikke gjort så se det her –  klik her

I efterhånen mange år var der greyhoundløb på banerne i Odense, Nykøbing og Billund, men det er efterhånden et par år siden den sidste hund blev luftet på en travbane.

Derfor er det naturligt at Greyhound Sport Danmark nu er udtrådt af DTC, men det betyder så omvendt, at den stemme som Greyhoundsporten havde forsvinder.

Og 38 – det går ikke, mener DTCs bestyrelse og har derfor foreslået at Ponysporten fratages deres stemme, men ikke medlemskab!!

Derved er der 37 stemmer til DTCs generalforsamling.

Men Ponysporten finder dette forslag urimeligt – det kunne du læse om her på travservice forleden – se historien – klik her

På dagsordenen står også valg til bestyrelsen og er er Lindhardt Jensen, der nyligt afgik som formand på Jydsk Væddeløbsbane, Knud Erik Ravn samt Lars Trap alle på vej. Desuden skal der vælges et nyt medlem i stedet for Stig Berg Norsk, der har nedlagt sit hverv.