TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Gaveodds på Belina Josselyn

af | 24. feb 2019 | Nyheder

Der blev trykket til norske Looking Superb i vinderspillet i Prix de Paris i den sidste halve time inden starten, og det betød, at man fik odds 2,10 på den sikre vinder Belina Josselyn.

Så suverænt sejrede Belina Josselyn i Prix de Paris 2019. Foto Gerard Forni

En halv time inden starten til Prix de Paris på Vincennes stod Belina Josselyn til 1,60 i odds og staldkammeraten Looking Superb til 4,80.

Men da starten gik, stod Belina Josselyn oppe i 2.10, mens Looking Superb blev spillet helt ned til odds 2,70!!

Den norske håb blev imidlertid tappet for de fleste kræfter, da den blev forceret voldsomt efter en god omgangs kørsel (1800 m).

I en duel om føringen med Bahia Quesnot med Junior Guelpa brugte Alexandre Abrivard de fleste kræfter hos Looking Superb, der afviklede en kilometer på dette tidspunkt efter 1.08.8!

Abrivard og Looking Superb fik spidsen, men det kostede dyrt, og selv om Bazire med Belina Josselyn kom op udvendigt med 600 meter tilbage og forsøgte at vifte andre angreb væk, så kunne han ikke få Looking Superb med hjem, og den sluttede på en sjetteplads i 1.14.2.

Den franske travdronning Belina Josselyn fik 157.500 Euro for sejren. Foto Gerard Forni

Belina Josselyn (Love You) havde ingen problemer med at sikre sig sejren i 1.13.9/4150 m – præmie 157.500 Euro, mens det var en smule overraskende at Tony Gio med Christophe Martens kunne besætte andenpladsen i 1.14.0. Tredjeplads til Carat Williams med David Thomain i 1.14.1, mens Cash Gamble med Jean Philippe Monclin helt ude ved rækværket kunne besætte fjerdepladsen, også i 1.14.1.

Belina Josselyn kommer næppe til start i Criterium de Vitesse på Cagnes sur Mer om tre uger, men får nu en løbspause i et par måneder.