TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fynsk Fredag og sæsonåbning

af | 8. feb 2019 | Nyheder

Fyens Væddeløbsbane i Odense indleder fredag eftermiddag sæsonen 2019, og det sker med et ni løb stort program og naturligvis med skandinavisk V4- og V5-spil.

Der er aktuelt ingen meldinger om baneudfordringer i det fynske, og vejrudsigten taler da også om plusgrader det kommende døgn, så mon ikke rammerne bliver i orden.

White Russian kan give Ole Bender en god sæsonstart på hjemmebanen i Odense (Foto: Ole Hindby)

Det meste af den danske kusketop er på plads i Odense, og de bliver tilmed suppleret med Åby-træner Bo Falsig, der gæstekører en enkelt hest for Kent Friborg. Dog tror vi på, at det er en af de lokale, der kan spille førsteviolin.

Ole Bender har tre heste til start, og de løber vel alle med en vis chance for at ende på målfotoet. Det er Check It Out (5. løb), der kommer med frisk sejr fra Skive, White Russian efter pause i et pænt besat løb for bedste klasse (6. løb) og Bellucci (7.løb), der efter starter i Sverige nu er tilbage i dansk regi.

Som nævnt er der blevet plads til et løb for hurtigklassen, og med kendte navne som Repay Merci, Bali, O’Grady, White Russian og nu 14-årige Nok’en Frækkert på startlisten vil et spændende opgør være i vente. Og hvad kan Bo Westergaards to norske deltagere i form af helt ukendte Obi og trænerens eget valg Thai Navigator.

Fyens Væddeløbsbane indleder løbene – og sæsonen – fra kl. 15.45.