TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Frozen fra start til mål

af | 8. nov 2014 | Nyheder

Peter Jensen-trænede Frozen med Jeppe Juel svigtede ikke spillerne i V75-spillet på Halmstad-travet hvor den førte 6. afdeling fra start til mål.

– Jeg var bare passager, sagde Jeppe Juel beskedent bagefter den sikre sejr, der blev hjemført efter føring fra start.

Frozen havde ikke startet siden slutningen af september, men var ikke ringrusten og vandt sikkert. kanal 75

Frozen havde ikke startet siden slutningen af september, men var ikke ringrusten og vandt sikkert. kanal 75

– Ja, han var meget hurtig afsted fra start i dag, og da vi først havde fået spids, så var jeg sikker på, at vi skulle vinde. Skulle Frozen tabe sådan et løb, så skulle han være syg, sagde Jeppe Juel videre.

– Det var også godt for ham at få sådan et let løb i dag – det er godt for psyken.

Frozen (Orlando Vici) vandt sikkert i 1.13.3a/2640 m efter en afslutning i 1.10.2/500 m.

Der var 110.000 SEK i førstepræmie, og dermed er Frozen pengemæssigt nu oppe i Sølvdivisionen, men han er stadig inde i Bronsdivisionen, i denne omgang, hvor finalen køres den 26. december på Solvalla.

Frozen gav 1.67 som vinder og 1.16 i Plads.

Frozen blev den eneste danske vinder i V75-spillet.

Flemming Jensen-trænede Jumble Ås, der senest vandt Svensk Mästerskap for hopper, havde Peter Ingves i sulkyen, i Stoeliten.

Parret sluttede godt af, men kunne ikke fange Your Highnes (Chocolatier) med Bjørn Goop, der sejrede i 1.13.8a/2640 m – der var 50.000 SEK i andenpræmie.

Photo Princess med Michael Lønborg sad godt til undervejs, men havde ikke nok at byde på i opløbet og sluttede lige uden for præmierækken i 1.14.2.

Flemming Jensen havde udover Jumble Ås to andre heste til start inden for V75-spillet.

Det var Roto med Erik Adielsson og Go Johnny GoGoGo med Johnny Takter.

Roto var favorit og sad undervejs i spids, men ind i opløbet gik Roto i stå og sluttede som nummer seks over mål. Staldkammeraten Go Johnny GoGoGo sad langt nede i feltet, men sluttede meget stærkt af ude i banen og nåede en femteplads.

Bedre gik det for Flemming Jensens fjerde starthest, M T Follow Me med Johnny Takter uden for V75, der blev nummer to til favoritten Linus Wibb med Bjørn Goop – begge i 1.15.0 m/2640 m.

Også uden for V75 var Tycoon Conway Hall (Conway Hall) med Steen Juul tilbage i sin bedste udgave – ja, slet ikke til at kende igen fra sidste start i Aalborg.

Her førte den fra start til mål og vandt i fine 1.13.5a/2140 m – præmie 50.000 SEK.

Juul fik lov til at dæmpe tempoet til 1.16.1 de første 1000 m, og herefter åbnede han for gassen og Tycoon Conwau Hall afsluttede let efter 1.09.8/500 m.,