TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Friis: Vi vil have mere tid

af | 14. maj 2014 | Nyheder

henrikfriis

Henrik Friis . direktør i Danske Hestevæddeløb.

Henrik Friis, direktør i Dansk Hestevæddeløb mener, at HFF har handlet alt for overilet med beslutningen om at lukke to baner.

– HFF kører deres eget løb, og selv om vi bad dem vente med at tage beslutningen om budgettet for 2015, så skete det alligevel, siger Henrik Friis.

– Det er utroligt vigtigt, at sporten bibeholder så mange aktive som muligt, og vi vil nu gøre alt for at finde alternative besparelser, så vi undgår banelukninger, der helt sikkert vil koste både tab af mange arbejdspladser i regionen omkring de to baner, men også tab af heste, hesteejere, trænere, opdrættere og spillere.

_ Vi bad HFF om et time-out på tre måneder, så alle sten kunne vendes i forsøget på at finde andre besparelser, men vi kunne kun få 30 dage, siger Henrik Friis.

– I den forbindelse er det dejligt at se,  hvor positiv og solidarisk banerne forholder sig til situationen. Alle er indstillet på at finde besparelser, så de to baner kan fortsætte med at afvikle løb.

– Umiddelbart ser jeg muligheden for at finde 7 millioner kroner ved at stoppe for tilskuddene til alle investeringer i 2015.

– Vi skal søge den optimale løsning, således at vi i dansk trav- og galopsport kan fremstå som en seriøs partner med henblik på et tæt samarbejde med henblik på oprettelse af et fælles nordisk spilleselskab. Det er vort store overliggende mål for Hestesporten, slutter Henrik Friis.