TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fremgangen fortsatte i Aalborg

af | 11. sep 2016 | Nyheder

Opdrætterforeningens Aalborg-auktion har fået godt fat i markedet og efter sidste års nærmest raketagtige fremgang, så steg gennemsnitsprisen med pæne 17.5%.

Denver synes lidt movillig over buddet på 65.000 kroner. Den nedte da også med at blive solgt for 70.000 kroner til norske Dag Jensen,

ENS Snapshot-sønnen Denver synes lidt modvillig over buddet på 65.000 kroner. Den endte da også med at blive solgt for 70.000 kroner til norske Dag Jensen,

I fjor steg gennemsnitsprisen på Opdrætterforeningens Aalborg-auktion med ikke mindre end 60%, og fremgangen fortsatte ved årets auktion, der i aftes blev afholdt i et telt på staldsiden.

I år blev gennemsnitsprisen for de 29 solgte åringer på 36.968 kroner, og det er en fremgang på fine 17.5% i forhold til i fjor.

-Men alligevel er jeg knapt tilfreds, siger Mikkel Stub Jørgensen, formand for Opdrætterforeningen. – Jeg synes det var lidt tungt med buddene undervejs.

Især var det galt med interessen for løbshestene, og jeg tror ikke, at vi skal have løbsheste med på auktionen til næste år.

Norske købere tog godt for sig af retterne.

Bjørn Sand købte således fire heste, der alle gik med Knud Mønster hjem – heriblandt auktionens toppris, Dior Sisa (Donato Hanover), der kostede 115.000 kroner.

Også uden for ringen blev der handlet, og bl.a. fandt Delfinen (Broad Bahn) og Delaware Bounce (Coktail Jet) nye ejere.

En oversigt over auktionens priser kan ses på dette link – klik her