TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fredagstrav på Jydsk Væddeløbsbane

af | 25. apr 2014 | Nyheder

jydsk

Jimmi C. Nielsen får en travl dag med i alt fire køreture, når der fredag aften kl. 17.45 igen kaldes til væddeløb på Jydsk Væddeløbsbane, der har i alt ni løb på programmet.

Den tidligere dobbelte amatørchampion har bl.a. fået programmets vindertip i 5. løb med Ride Me Svimmel, der har en rigtig fin statistik med seks sejre i ti starter, men de sidste to gange er det blevet til galop.

– Ja, men det skal man nu ikke lægge så meget i, siger Jimmi.

– Galoppen i forrige start i januar måned skyldtes, at hesten var ekstremt syg og faktisk hostede i næsten halvanden måned efter løbet. Sidst var det rent uheld. Det blev til galop, da jeg ville flytte ham et spor ud, men han gik utrolig godt bagefter og kom hjem i ny rekord – det syntes jeg faktisk var rigtig stort efter 30-40 meters fejl. Ride Me Svimmel har siden trænet helt upåklageligt, og med bare en lille smule held undervejs, er jeg sikker på at vi vinder løbet.

Om sine tre andre køreture på Jydsk Væddeløbsbane, hvor Jimmi C. Nielsen var amatørchampion i 2007 og 2010, siger han:

– Roselin Svimmel (3. løb) har trænet rigtig godt på det sidste. Jeg håber at få ryg på Star Gardenia (1) fra stat og det skal være en god triochance/lille vinderchance. Jeg tror hun kan ca. 1.18 på distancen og så må vi se hvor langt det rækker.

– Remember Screen C (7. løb) gik fra spids sidst, men gav sig slet ikke og var helt ukørt da vi kom i stald. Jeg kører med fra start og prøver at give den et godt løb, men det er ikke nogen vinderchance.

– Lynet Lendalund (9. løb) skal jeg køre for min kammerat, Kim Madsen, som også har Nathalie Bork med i løbet. Jeg så den i et træningsarbejde i går, hvor den faktisk gik rigtig godt, så fra sidelinjen ser det ud til at den holder god form. Jeg regner med at køre til fra start og det skal være en god præmiekandidat, slutter Jimmi C. Nielsen.

Baneprogram: KLIK HER