TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Franskmand i prøveløb efter DTC-fejl

af | 16. mar 2019 | Nyheder

Flemming Jensens nyerhvervelse Tsar de Houelle skulle ha’ debuteret i fredagens montéløb i Aalborg, men måtte i stedet en tur i prøveløb.

-DTC havde lavet en fejl med de løb, hesten har deltaget i Sverige, så der faktisk var gået et år siden Tsar de Houelle havde fået noteret en tid, men da det var DTC’s fejl, fik han lov til at komme i prøveløb allerede i går, siger Flemming Jensen til Travservice.dk lørdag morgen.

Iflg. programmet havde Tsar de Houelle (Baccarat du Pont) startet i Halmstad den 23. marts i fjor, men det var en fejl – datoen skulle have været 3. marts.

Næste start var på Eskilstuna den 10. marts, hvor Tsar de Houelle blev nummer fem i et montéløb i tiden 1.13,8a/1640 meter.

I den efterfølgende start på Solvalla den 7. april – hestens seneste start – blev Tsar de Houelle diskvalificeret for galop, så det er altså over ét år siden, at den 12-årige vallak sidst fik noteret en tid.

-Det var selvfølgelig ærgerligt. Han gik fornuftigt i prøveløbet og tiden viste jo, at han havde haft en chance i montéløbet, siger Flemming Jensen.

-Det er svært at få en gammel hest i gang efter den ikke har startet i et år, men vi må gøre et forsøg. Han fejler ingenting, så vi skal bare ha’ fundet en passende opgave.