TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fransk favoritsejr i Finland

af | 10. maj 2014 | Nyheder

 

Univers de Pan vinder Finlandia Ajo foran 2 Oasis Bi, der fik sen angrebsplads. Foto Gerard Forni

Univers de Pan vinder Finlandia Ajo foran 2 Oasis Bi, der fik sen angrebsplads. Foto Gerard Forni

6-årige Univers de Pan med Philippe Daugeard indfriede forventningerne og vandt en forholdsvis sikker sejr i lørdagens Finlandia Ajo på Vermo-banen i Finland.

Fransk travsport har mange fine heste, som vi fortsat har til gode at se i starter udenlands.

Nu har vi set Univers de Pan – en sort hingst efter Kenay du Pont, der efter sejr i Grand Criterium de Vitesse og andenpladser i såvel Prix de France som i Prix de l’Atlantique fik sin internationale debut i Finlandia Ajo lørdag eftermiddag.

Univers de Pan blev taget roligt fra start, men efter 700 meters kørsel blev den sendt frem udvendigt på førende Sanity med Johnny Takter.

FINLANBDIARET2

Glæde i vindervirklen efter Univers de Pan har vundet Finlandia Ajo. Foto Gerard Forni.

Daugeard havde styr på løbet, og Univers de Pan sejrede rimeligt sikkert i 1.10.7a/1609 m foran en godt afsluttende Oasis Bi med Claes Svensson, der først sent fik frit løb fra vinderhullet bag Sanity og som slet ikke var kørt ud. Tredjeplads til italienske Prussia med Pietro Gubellini – begge i 1.10.8, mens Sanity bkev nummer fire i 1.10.9. Der var 110.000 Euro i førstepræmie.

Italienske Nesta Effe, der var fjerdefavorit skuffede og sluttede på en sjetteplads i 1.11.2.

Ingen tvivl om, at Univers de Pan kunne være et emne til Elitloppet, men ejerkredsen ønsker ikke at starte den to gange på samme dag -og endelig så har den flotte hingst også travlt som avlshingst, hvor han tilbydes til 200 Euro + 3.800 Euro.