TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Frankrigsplaner udskudt

af | 1. dec 2014 | Nyheder

Peter Rudbeck har i lang tid funderet på at sende Derbyvinderen Stand and Deliver til Frankrig under Vintermeetinget, men har nu bestemt sig til at vente.

Søndag eftermiddag vandt Stand and Deliver med Birger Jørgensen en sikker start til mål-sejr på Charlottenlund Travbane i 1.13.0a/1600 meter.

Stald and Deliver med Birger Jørgensen vandt i fine 1.13.0 på Lunden søndag eftermiddag.

Stand and Deliver med Birger Jørgensen vandt i fine 1.13.0 på Lunden søndag eftermiddag.

Formen er således i top for Derbyvinderen 2013, og Peter Rudbeck har været fristet til at sende Kadabra-sønnen til Frankrig.

– I så fald vil jeg sende ham ned i træning, for det bliver for vanskeligt at ligge og køre frem og tilbage mellem Danmark og Frankrig med ham i forbindelse med starter, siger Peter Rudbeck.

– Men jeg er nu kommet til den beslutning, at vi venter med Frankrig. Konkurrencen er særdeles hård i Vintermeetinget, og derfor tror jeg, at det vil være bedre at vente til foråret. Selv om det ikke er præmier på niveau med Vintermeetinget, så er der fine præmier at køre om, og vi kan jo se, hvor mange penge Ravenna og Repay Merci hentede på Enghien i sommer.

– Stand and Deliver skal starte igen om 14 dage i Liga-finalen på Lunden, og så får han måske en start mere inden jeg pakker ham ned. Det kommer an på vintervejret, siger Peter Rudbeck videre.

– Therumoursaidfire har jeg problemer med at finde løb til. Jeg vil godt starte ham et par gange mere inden han skal holde vinterferie, slutter Peter Rudbeck.