TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Frankrig eller Solvalla næste gang?

af | 15. sep 2018 | Nyheder

Næste opgave for Candy La Marc kan blive et løb i Frankrig, men Solvalla er også inde i billedet.

Candy La Marc (Scarlet Knight) vandt som tidligere nævnt Modstrøm Aalborg Hoppechampionat efter føring det meste af vejen, men den svenskregistrerede 4-åring var ikke helt på toppen:

-Hun var ikke helt så skarp som hun plejer, men vi har også døjet med noget virus derhjemme igennem længere tid og det sidder måske lidt i kroppen, siger Lars Marcussen (yderst t.v. på foto) til Travservice.dk.

Foto: Hesselborg Foto.

-Birger sagde efter løbet, at der ikke var det “tryk” i hende, som han havde regnet med, men det gik jo alligevel.

-Vi har prøvet noget helt nyt op til denne start, med hjælp fra Børge Mathiesen og Ronny Høj fra Stald Egedal, som har eksperimenteret en del med Rocky Egedal omkring skoning.

-Det går ud på, at man smører noget to-komponentlim på hovene som gør, at hestene ikke slider så meget på hoven. Det fungerede umiddelbart fint og mit håb er, at vi de næste gange kan køre Candy La Marc uden sko. Hun er en lille smule indfodete, så hvis hun går med sko, slider det endnu mere på hoven.

-Det er udelukkende noget, Børge og Ronny har stået for og de var oppe hos os i går for at lave det. Det er meget “videnskabeligt” med varme og stopur, men det virker tilsyneladende, så der skal lyde en stor tak til Børge og Ronny.

Frankrig eller Solvalla?
Næste opgave for Candy La Marc er endnu ikke bestemt. Hun er kvalificeret til Breeders Crown-semifinalerne, men det er først den 28. oktober på Solvalla og Lars Marcussen vil gerne finde et par løb inden da.

-Jeg prøver på at “lure” om der skulle være noget i Frankrig i oktober måned. Jeg har ikke fået set nærmere på propositionerne endnu, men håber at jeg eventuelt kunne få Björn Goop til at køre hende dernede, siger Lars Marcussen.

-En anden mulighed er et 4-årsløb på Solvalla i “Solvallas Fyraåringsserie for Hopper” – men nu må vi se.