TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Franck Nivards dårlige dag

af | 30. jul 2014 | Nyheder

Franck Nivard er i særklasse, når han kører i Frankrig, men hans gæstespil på Jägersro tirsdag aften var langt fra i den klasse, som han normalt opererer i.

Så glade, som Franck Nivard og Fabroce Souloy er på dette arkiv foto, var i de i aftes på vej til vindercirklen med Un Mec d'Heripre - men så kom meddelelsen om, at den var diskvalificeret. Arkiv Gerard Forni

Så glade, som Franck Nivard og Fabroce Souloy er på dette arkivfoto, var  de i aftes på vej til vindercirklen med Un Mec d’Heripre. Arkiv Gerard Forni

I Frankrig går det at puffe lidt til hinanden, når man skal ud  til angreb – det går ikke på vore breddegrader, og da Nivard i Hugo Åbergs Memorial  puffede sig ud til Un Mec d’Heripre ved opløbets begyndelse overtrådte han det svenske løbsreglement.

Men det var såvel træneren og ejeren Fabrice Souloy samt Franck Nivard uvidende om, og de var på vej tilbage til vindercirklen foran publikum, da meddelelsen kom: Un Mec d’Heripre er diskvalificeret for trængning. Vinder af Hugo Åbergs Memorial er Ed You!

Det var tydeligt, at det her kom som en kæmpeoverraskelse for såvel Souloy og Nivard, der nu måtte vende om og gå en sikkert meget tung vej tilbage til stalden.

Førstepræmien på 1 million svenske kroner forsvandt for Souloy og gik til ishockey-brødrene Sedin, der ejer Ed You.

Franck Nivard fik en bøde på 10.000 SEK for trængning!

Set i lyset af, at Knud Mønster forleden fik 5.000 kr. for ureglementeret drivning – godt nok en anden gangs forseelse –  så virker Nivard’s bøde meget lille.

Men når Nivard en gang i den nærmeste fremtid sætter sig til computeren for at overføre beløbet, så skal han lige tillægge en bøde på 2.000 SEK, som han fik i det følgende løb, hvor han var som en hund i et spil kegler i voltestarten.

Nivard vidste helt enkelt ikke, hvor han skulle være henne under startkommandoen.

I andet startforsøg gik det bedre, men da havde Bjørn Goop – der taler flydende fransk – kørt hen til Nivard og sat ham ind i reglerne.

Respekt!

Det dramatiske Hugo Åbergs Memorial 2014 kan du se på dette link – klik her