TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fra Copenhagen Cup til Elitloppet

af | 9. maj 2019 | Nyheder

Makethemark, der på søndag starter i Copenhagen Cup på Charlottenlund Travbane, er inviteret til at starte i Elitloppet på Solvalla 14 dage efter.

Makethemark med Petri Salmela. Foto Kanal 75

Som den ottende hest er Makethemark, der trænes af Petri Salmela på Boden-banen i Nordsverige blevet inviteret til at starte i Elitloppet.

Men først skal en start i Copenhagen Cup overstås, og der bliver ikke tale om noget ”preparé-løb” på søndag for Makethemarks vedkommende.

-Makethemark starter med optimale balance, ingen sko og amerikaner-sulky. Jeg vil have et løb i kroppen på ham med optimal balance inden Elitloppet, og han skal gå frem i form på starten i København, siger træneren Petri Salmela til kanal 75.

-Der er ingen Propulsion eller Readly Express med i København, men det er et felt med mange fine heste. Vi har et lidt dårligt startspor, men han har mødt lignende konkurrenter tidligere, og det er som sædvanligt positionerne undervejr, der afgør løbet. Vi må håbe på lidt tempo i løbet, og at han viser sig fra sin bedste side- han er meget stærk i et opløb, siger Petri Salmela.