TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Forglemmelse koster en tur til Aarhus

af | 2. mar 2019 | Nyheder

Vinder du en større gevinst i totalisatoren så husk at få påtegnet vinderkuponen på væddeløbsbanen – ellers kan den ikke hæves i banken. Det glemte en af fredagens V5-vindere på Fyens Væddeløbsbane, og han må derfor en tur til Aarhus i dag.

Det er ikke fordi spilleren, der er en af Fyens Væddeløbsbanes stamkunder, er ukendt med at hente store gevinster i totalisatoren, men i går glemte han bare at få påtegnet sin vinderkupon i V5-spillet på banen – en kupon, der har en værdi af 70.902 kroner.

Men uden en påtegning fra totalisatoren på væddeløbsbanen kan en sådan vinderkupon ikke anvises til udbetaling i banken på mandag.

Da der er tre uger til der atter er løb på Fyens Væddeløbsbane, så har spilleren besluttet at tage til Aarhus i dag for at få påtegnet vinderkuponen, så den kan komme til udbetaling på mandag.

-Jeg har alligevel ikke andet at lave i dag, så lillemor og jeg tager lige et smut til Aarhus, fortæller spilleren, hvis identitet kendes af travservice.

Vinderkuponen var spillet for 2.000 kroner og havde i sidste afdeling såvel vinderen Victor Rush som nummer to Aqua de Vie på, men ikke tredjehesten Uha Uha de Hess, der sluttede godt af ude i banen.

-Men jeg var nu aldrig nervøs for, at Uha Uha de Hess skulle vinde, siger vores fynske spiller.

Til gengæld havde indehaveren af den anden vinderkupon, der var spillet på banen, mere spænding.

Vedkommende havde nemlig ikke afkrydset Aqua de Vie med Steen Juul, der var førende til ganske kort før mål, hvor Victor Rush med Rene Kjær dukkede op udvendigt og kunne gå frem til sejr.

Victor Rush med Rene Kjær vandt sidste afdeling i V5-spillet.