TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fordel Danmark

af | 6. jun 2018 | Nyheder

To danske sejre på Jägersro tirsdag aften i målfoto-opgør.

Marginalerne var med Danmark på Jägersro tirsdag aften.

Først vandt Steffen Christiansen med Thomas Fischer-trænede Sesame Street med en mulespids, mens Steen Juul med egentrænede Peakadilly på en meget stærk sidste 700 meter akkurat nåede frem og fangede favoritten Winner’s Wine.

Udvendige Sesame Street med Steffen Christiansen når akkurat målstregen først i Swe-Dan Cup.

Sesame Street (Express It) med Steffen Christiansen vandt det traditionsrige amatørløb, Swe-Dan Cup, der vel har mere end 40 år på bagen.

Sesame Street fik et perfekt løb på førende Dornoch Am med Thomas Linder og kom perfekt ud på opløbshjørnet.

Dornoch Am, der var spillet ned til 17:10, gav sig da ikke uden sværdslag, og der var ikke meget der adskilte parrene over mål.

Målfotoet viste at Sesame Street havde sejret i 1.12.9a/1640 m – præmie 30.000 SEK.

På tredje-, fjerde- og femtepladsen blev det også dansk ved Tutu med Tobias N. Jonassen, Crazy Horse med Per Damberg og Staro Jahre med Maria L Hansen.

Peakadilly med Steen Juul afsluttede stærkt til sejr.

Peakadilly (Mythical Lindy) med Steen Juul var spillet til tredjefavorit i aftenens sidste løb, der var udskrevet over 2640 m.

Længe lå Peakdilly sidst i feltet, men da Joakim Løvgren med favoritten, Winner’s Wine begyndte avancement ned ad sidste langside fulgte Juul med i ryg.

Ind i opløbet var den tidligere danskejede Four Strong Winds med Thomas Uhrberg fortsat førende, men nu dukkede Winner’s Wine op, og den så ud til at gå mod sejr.

Det var dog uden at have gjort regning med Peakadilly og Steen Juul, der kæmpede sig forbi og akkurat nåede målstregen først i 1.15.4/2660 m – præmie 50.000 SEK.

Steen Juul havde yderligere to køreture, begge med Mariann T. Nielsens heste, Smooth Ride og Diamond is Rough. Bedst gik det med Diamond is Rough, der blev nummer tre i 1.16.2/2140 m – præmie 20.000 SEK.

Peakadillys sejr udløste i øvrigt en V64-gevinst på 867.363 kroner – de vindende kuponer var spillet i hhv. Finland og Norge!