TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Folder Bikini sig ud igen?

af | 18. apr 2019 | Nyheder

Efter nogle skuffende resultater vi Hoppe Derbyvinderen Bikini med Jeppe Juel sig fra sin bedste side, da hun for 14 dage siden sejrede på Lunden.

Efter et flot sæson som 4-åring, hvor Bikini i 11 starter vandt 6 sejre og tjente 666.774 kroner, havde Great Challenger-datteren svært ved at leve op til de præstationer i fjor.

Det blev til en enkelt sejr og 24.874 kroner.

Bikini med Jeppe Juel – er hun på toppen i eftermiddag? Foto Flemming Andersen

Men måske kom vendepunktet den 5. april på Lunden, hvor Bikini med Jeppe Juel let nedspeedede længe førende Carna Sensei med Steen Juul og vandt i 1.13.5/2040 m.

Om det var en enlig svale eller om Bikini er tilbage som bedst – ja, det kan vi få et fingerpeg om i eftermiddag, hvor hun starter i 7. løb med Jeppe Juel i sulkyen.

7.løb – From Above US’s hoppeløb – DM Optakten har samlet et felt på syv, og blandt disse er en anden Hoppe Derbyvinder, Commit Boom Bay (Ens Snapshot) med Nicolaj Andersen.

Commit Boom Bay sæsondebuterede i Bikini-løbet på Lunden, men galoperede, uden at træner og kusk, Nicolaj Andersen kan give en forklaring.

Til Fasttrackracing.dk siger han bl.a.:

Galopperede desværre i sin årsdebut efter 400 meter, uden at vi har kunnet finde nogen forklaring. Har arbejder videre i træningen, som hun skal. Vi prøver igen og forvente en ret god indsat her.

Billund Trav byder i alt på et program på 10 løn.

I de gode gamle dage var Billunds travdag Skærtorsdag en stor løbsdag – det bliver det også i da med tilspil fra bl.a. Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Kuskekommentarer, eksperttips og baneprogram på fasttrackracing.dk – klik her