TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Første start siden 2014

af | Nyheder

I eftermiddag starter den 9-årige Rocking Shadow i Billund. Den har ikke startet siden 2014!

-Rocking Shadow har en meget tålmodig ejer, der elsker den højt, og derfor er den stadig i live, siger træner Leif Nørbak, der i eftermiddag sender 9-årige Rocking Shadow til start for første gang siden august måned 2014.

-Rocking Shadow viste jo stort talent, men havde som sin storebroder Imperial Shadow problemer med forknæene, fortæller Leif Nørbak videre.

-Vi fik Rocking opereret på Hälsingborg Dyrehospital, og udsigterne til at operationen skulle være en succes var meget store. Men det gik bare ikke, og det var vel egentlig bestemt, at Rocking Shadow var opgivet som væddeløber og skulle aflives.

Rocking Shadow med Jan Dahlgård ved sejr i december 2013. KM foto

-Men tiden gik, og de gamle skader har tilsyneladende sat sig, og vi har trænet med ham, og det ser fint ud. Efter prøveløbet i juni har han to gange været i Rutineløb i Aalborg, og senest løb han 1.17.4 for Birger Jørgensen over 2140 meter, så han er slet ikke i så dårlig en form, siger Leif Nørbak.

-Nu kommer det nok til at gå hurtigere i eftermiddag, men vi håber, at Rocking vil levere en pæn indsats og komme hjem i god stand, slutter Leif Nørbak, hvis datter Line ejer Rocking Shadow.

Der er 10 løb på programmet i Billund, hvor 1. løb starter klokken 15.45 – baneprogrammet kan downloades på dette link – klik her