TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Følg Tast of Bourbon!

af | Nyheder

I eftermiddag skal Hoppe Derbyvinderen, Tast of Bourbon med Jean Pierre Dubois forsøge at kvalificere sig til finalen i Europa-derbyet den 4. oktober. DanToto modtager spil til de to kvalifikationsløb samt viser løbene, på den internationale web-kanal.

Får Danmark to, måske tre heste med i finalen i UET Grand Prix – Europa-derbyet – den 4. oktober på Mauquenchy-banen, der ligger i nærheden af Rouen i det nordøstlige Frankrig?

Derbyvinderen Tumble Dust har allerede sikret sig billet ved en sikker sejr på Solvalla forleden, og i eftermiddag kan de to hopper, Tast of Bourbon og Too Son måske følge den.

Tast of Bourbon

Tast of Bourbon

De starter i hvert sit kvalifikationsløb i Frankrig – begge med Jean Pierre Dubois i sulkyen.

Europa-derbyet har hele sæsonen været målet for Tast of Bourbon, og Donato Hanover-hoppen er da også en af løbets fremtrædende deltagere. Men det er et hårdt selskab den danske Hoppe Derby-vinder er havnet i.

Den italienske Derbyvinder, hollandskeejede Robert Bi med Robin Bakker er sammen med franske Akim du Cap Vert med Franck Anne løbets to store favoritter. De er også løbets to mest vindende heste med hhv. 457.000 Euro og 641.000 Euro på præmiekontoen.

Akim du Cap Vert, der kan smide alt væk ved galop, er pt favorit til 2.6 gange pengene, mens Robert Bi er næstfavorit til 3.1.

Tast of Bourbon er tredjemest spillet til 8.5, tæt fulgt af italienske Romanesque med 8.7.

Denne afdeling køres klokken 16.30.

Anden afdeling køres en time senere, klokken 17.30, og er er To Soon med.

Umiddelbart er konkurrencen ikke nær så svær som i løbet med Tast of Bourbon.

Alex The Winner som i slutningen af august måned blev solgt for ikke mindre end 310.000 Euro fra Jean Etienne Dubois stald, er nu hos Sebastian Guarato og starter for første gang siden han kom her. Eric Raffin kører.

Men Jean Etienne Dubois har fortsat et godt bud på sejren i løbet.

Africaine med Jean Etienne Dubois kommer med friske laurbær fra et Gruppe III-løb, hvor løbets mest vindende hest, Axelle Dark med Jos Verbeeck var slet til en fjerdeplads.

To Soon med Jean Pierre Dubois står her før middag til 23 gange pengene.

Hidtil hurtigst på distancen i denne afdeling har italienske Ruty Grif med Marco Smorgon været, da den har løbet 1.11.5a/2150 m på Enghien.

Til de to løb tipper jeg:

3. løb: 6 Robert Bi – 3 Tast of Bourbon – 2´Romanesque – outs. 1 Akim du Cap Vert

5. løb: 5 Africaine – 4 Ruty Grif – 1 Axele Dark – Outs. 3 Alexthe Winner

Fra hver aldeling går de tre første over mål videre til finale.

Se mere på www.geny.com