TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Flyver Jeppe lavt igen?

af | 2. maj 2015 | Nyheder

Efter fredagens sejrsfest i Aalborg er Jeppe Juel i dag taget til den svenske bane, Ôrebro, hvor han starter såvel Tripolini VP som Frozen i V75-løbene – og begge er blandt favoritterne.

Frozen med Jeppe Juel er klar til en ny sejr i eftermiddag. anal 75

Frozen med Jeppe Juel er klar til en ny sejr i eftermiddag. anal 75

Peter Jensen-trænede Frozen er storfavorit i V75-spillets sidste afdeling, stayerløbet Ôrebro International over 3140 meter volte.

Frozen (Orlando Vici) sæsondebuterede fornylig med en suveræn sejr over normaldistance, og det var i øvrigt første gang brølstærke Frozen vandt på den distance.

Ôrebro Internatinonal vandtes i fjor af Mellby Viking (Viking Kronos) der efterfølgende vandt Harper Hanovers Lopp i Elitloppsweekenden.

Den double forsøger Frozen, Jeppe Juel og Peter Jensen at lave i år!

Tripolini VP (Archduke Kemp) er tredjefavorit i V75-spillets 2. afdeling, hvor Shiraz Brodde er favorit fulgt af Kan Ha, der var hesten, der i tirsdags blev solgt for 800.000 SEK på ASVTs internetauktion.

Shiraz Brodde er favorit på 38%, mens Kan Ha og Troplolini VP er på hhv. 21 og 20% af kuponerne.

I Gulddivisionen skal Magic Tonight vise Elitlopps- eller Copenhagen Cup-form.

Den har svigtet i sine to første starter i år. På Klosterskogen var decideret svag, mens den efter en stor startgalop gik fremragende senest på Mantorp, selv om den sluttede uplaceret.

Baneprogrammet til Ôrebo kan downloades fra dette link – klik her